• Novo
Ženska princeza renesansna korzet haljina Steampunk korzet suknja cvjetna haljina sa dugim rukavima Srednjovjekovna kostimska haljina za Noć vještica Claret

Ženska princeza renesansna korzet haljina Steampunk korzet suknja cvjetna haljina sa dugim rukavima Srednjovjekovna

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Podaci O Veličini. Izrađena od visokokvalitetne poliesterske tkanine, koja je super meka, lagana, prozračna, veoma elastična, veoma udobna za nošenje. Neophodna cosplay odjeća u vašoj garderobi, može se lako obući ili obući za zabavu. 【Dizajn i karakteristike】】 gotičke haljine sa ramena sa zavojnim zatvaračem prednji i čipkasti dugi rukav, elegantna korzet haljina sa nekim posebnim detaljima pokazuje vaše obline tijela, čini vašu ženstvenost i elegantnu temperaturu. 【Vintage Gotička haljina】】 renesansni kostim gotički rašireni oblik pomaže da sakrijete stomak i ravan struk. Elegantni čipkasti rukavi mogu sakriti vaše ruke, retro dizajn ljuljanja i vitak struk pokazuju vaše obline tijela, čine vas šarmantnim i elegantnim. 【Prilika i poklon】】 ova Gotička retro haljina pogodna je za Kostimiranu zabavu za Noć vještica, Božić, Uskrs, koktel, plesnu zabavu, maturu, Gotsko vjenčanje itd. Takođe je najbolji poklon za vašeg prijatelja,djevojku, porodice za rođendan, Noć vještica, Dan zahvalnosti, Božić i druge festivale.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.