• Novo
Chama ženska Plus Veličina Henley v dugme za vrat na vrhu tunike

Chama ženska Plus Veličina Henley v dugme za vrat na vrhu tunike

Stupnjevi:
KM 8.00

Iznos
Tova je dostupna

Vrijeme je da sortirate svoje ljetne vrhove za sunce!Naš ženski Henley majica top dobija svež, novi print za podizanje raspoloženja za uparivanje tokom proleća i leta. Ovaj šareni izgled ima krojenje koje poboljšava obline i udobnost, Henley V izrez može dopustiti da vaš izrez izgleda vitkije i gracioznije, dodajući ženstveni dodir svakodnevnom izgledu. Napravljen od 95% poliestera, 5% spandeksa, mekan, gladak sa daškom udobnog rastezanja i ima lijep tok preko vaše krivine. Klasična silueta za cjelodnevni komfor i lakoću. Svijetli trendi print. Seksi split V izrez sa nefunkcionalnim dugmadima. Kratki rukavi sa skupljenim detaljima na poprsnim i zadnjim šavovima. Šik, zadivljujući stil u privlačnom printu dizajniran da pruži vibracije bez napora i razigrane, uljepša svaku odjeću i svaki dan. Dostupno u cvijetu i limunu. (štampanje može varirati). Oblik ove košulje pada u fluidnu draperiju, laganu, prozračnu, stvarajući savršen par sa vašim svakodnevnim helankama ili kapri pantalonama. Idealno je za svakodnevno nošenje i vikend bijeg. Ažurirajte svoj izgled s ovim lakim vrhom, raširena silueta dodaje primamljiv zamah i ljuljanje vašem koraku za dašak ženstvenog štiha. Sa svim printom, ova ženska majica sigurno će donijeti svijetlu boju i procvjetati u vaš dan.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Poklon Setovi Za Odmor

KM 0.33

Ženska Modna Bluza Okruglog Vrata Dugi Rukavi Majice Za Dukserice Casual Set Odijela Karakteristike : 1.Karakteristike : ovrat, Print,Ležerna Odjeća, kratki rukav,moderan i modni dizajn,l

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.