• Novo
Duks za žene Noć vještica Labav pulover Slatka grafička ispisa Jumper Jesen Jedrine dame dugih rukava

Duks za žene Noć vještica Labav pulover Slatka grafička ispisa Jumper Jesen Jedrine dame dugih rukava

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Dobrodošli u Valmass!. Ostanite ugodniji ovaj pad sa našom ženskom smrzavom košuljom. Izrađen najboljim materijalima, ova košulja nudi vrhunsku kvalitetu i dugoročnu izdržljivost. Njen svestrani dizajn bez napora dopunjava bilo kakvu odjeću, što ga čini sigurnošću za vašu garderobu. Labavi i klasični okrugli vrat pružaju udobnost i dobru privlačnost. Dostupno u različitim atraktivnim bojama, lako možete odabrati ovo što odgovara vašem stilu. Ova košulja dizajnirana je tako da vas zagrijava i izolirana tokom hladnijih mjeseci. Njegova gusta tkanina nudi izvrsnu zadržavanje topline, osiguravajući da ostanete udobno ugodno. Lako održavanje je takođe prioritet. Možete strojno oprati ovu majicu bez brige o bledivanju, smanjuju ili pilumiranju. Zadržava svoj kvalitetan, pružajući dugotrajnu haljinu. Izgleda za promišljeni poklon? Ne gledaj dalje. Ova ženska jesenska košulja idealan je izbor. Njegov elegantan dizajn i izvanredan kvalitet čine ga savršenim poklon za rođendane, obljetnice ili bilo koje posebne prigode. Iznenadite svoj ljubavnik ovom elegantnom i udobnom košuljom koja će postati njihova omiljena igra u ormaru . Napomena : . Možete odabrati različite boje i veličine. Prije postavljanja narudžbe, pažljivo se pogledajte na grafikon veličine na slici proizvoda.Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte me da se nosim sa vama. Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Materia : Ovi ženski pulover izrađeni su od poliestera.firm i izdržljive, ne grize bez gvožđa, nema deformacije, nije lako izblijediti boje. Voliš se dukserica za žene, ženska modna majica, ženska bluza, pad dukserica, labav pulover za žene, skakač, labav duks itd .. Podudaranje : Ovaj pulover može biti slojevljen preko jednostavne majice ili bluze za ugodnu majicu I elegantan pogled. Kair ga sa trapericama ili suknji za ugodnu i toplu odjeću. Kardigan je savršen za vrijeme hladnjaka ili kada želite dodatni sloj topline. Pogodan je za povremeni izlet, rad ili čak za salovanje kod kuće. Dodavanje džepova dodaje funkcionalnost i praktičnost. Dizajn : Dukserica ima prilagođene prilagođenom, naglašavajući prirodne krivulje ženskog tijela, uz održavanje profesionalnog i šičkog izgleda. Rukavi su blago naduvani, dodajući suptilni flej u cjelokupni dizajn. Ovratnik je dizajniran sa modernim stilom, koji sadrži jedinstvenu uljepšavanje ili kontrastnu boju, čineći to komad izjave. Prigode, od profesionalnih postavki do povremenih izlaza i društvenih događanja . Usluga : Naša ukupna cijena projekta uključuje cijenu proizvoda i teretni dva dijela. Dostava uključuje dostavu i neke druge operativne troškove! Međutim, bez obzira na to kako cijenu, pružit ćemo kupcima najbolje isplativo, slobodno kupiti naše proizvode!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda

KM 2.33

Ženska orez rešetka labava casual modna majica s dugim rukavima TOPSproduct Informacije : Materijal lagana, ultra meka mogla bi te držati zagrijati cijeli dan, ali ostati cooloccosion : s

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.