• Novo
Muška zimska jakna Sherpa Parka dukserica srednje dužine zgušnjava toplu jaknu u vojnom stilu sa kapuljačom za zaštitu od hladnoće

Muška zimska jakna Sherpa Parka dukserica srednje dužine zgušnjava toplu jaknu u vojnom stilu sa kapuljačom

Stupnjevi:
KM 18.43

Iznos
Tova je dostupna

Muška duga jakna vanjska odjeća sa kapuljačom zimska kapuljača Casual hladna zaštita[popularni predmet] duga jakna koja je veoma korisna u hladnoj sezoni biće puštena! Podstava je napravljena od ovoga tako da je možete nositi tokom sezone hladnog vremena. Pošto je dizajn, to je uniseks tip![Boja to je najbolji izbor za mušku garderobu. Proizvoljna prilika : ovaj sako sako pristaje od formalne prilike do Ležerne prilike, ovo je najbolji sako sako u muškoj garderobi, ne samo da je savršen za proljeće, ljeto, jesen, zimu, već je odličan i za kancelarijski posao, sastanak, banket, izlaske, druženje, zabavu, vjenčanje, maturu, klub i casual izgled. Topli savjeti : Molimo pažljivo odaberite svoju veličinu prema našoj tabeli veličina prije nego što naručite (NE tablicu veličina); ručno mjerenje, dozvolite odstupanje od 2-3 cm.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.