• Novo
ringheart odgovarajući prstenovi Njegovi i njeni prstenovi par prstenova princeza rez AAA CZ vjenčani prsten za njega i njene muškarce i žene prsten

ringheart odgovarajući prstenovi Njegovi i njeni prstenovi par prstenova princeza rez AAA CZ vjenčani

Stupnjevi:
KM 8.00

Iznos
Tova je dostupna

Ženski prsten je bijeli pozlaćeni vjenčani prsten setovi, sa princezom rez 6 * 6mm AAA cz mainstone.pečat : 10kt.Muški prsten je . burma od titanijumskog čelika, široka 6 mm, puna cz,debljina, 2,5 mm, pečat : titanijum.Proizvodi sa lošim kvalitetom na tržištu često koriste niske troškove . materijali za oplatu, jednostavan proces, mnogi . nečistoće, štetne supstance u ljudskom organizmu, lako se oksidiraju,lako izblede i lako dovode do alergija na koži. Ringcrown prstenovi nisu samo lijepi, već i više sigurnosti i funkcionalnosti.Materijal : ne sadrži nikl ili. olovo. U skladu je sa evropskim i američkim ekološkim standardima i udobniji je za nošenje i ne . alergičan.Uložak : odaberite kvalificirane kamene umetke,provjerite gotove proizvode jedan po jedan i napravite kamen protiv pada . testirajte, strogo kontrolirajte problem kamena, trulog kamena i glupog kamena.Oplata : 5 slojeva zaštite za oplatu, boja . zadržavanje više od 1 godine.Boja mu je trajna,nije lako oksidirati,bez olova je,bez nikla,sigurno za . nosite, alergija je eliminisana1.Fotografije prstena snimaju sav fizički izgled. 2.Naše obećanje 30 dana puni povrat bez naknade za obnavljanje zaliha, bez muke 100% garancija povrata novca . 3.BESPLATNO POKLON TORBA SA SVAKOM KUPOVINOM : . Za svaki prsten dobit ćete slatku malu torbicu za nakit. Molimo vas da skinete dok spavate, čuvajte svoj nakit unutra . ovaj džep od meke tkanine ili tkanina. 4.O mjeri veličine . Izmjerite veličinu prsta prije kupovine, za setove traka i prstena ne možete promijeniti veličinu. Mjerenje papira namijenjeno je za . samo reference. Predlažemo da imate veličinu prsta u draguljarnici za tačnu veličinu prstena. 5.Prstenje za godišnjicu, Zaručničko prstenje,vječno prstenje,prsten za obećanje,Burme,Burme za vjenčanje, prsten za poklon za Valentinovo. Dobićete 2 prstena.Odgovarajući prstenovi,par prstenova, zaručnički prsten za muškarce i žene. set vjenčanog prstena. njegov i njen prsten. njegov i njen vjenčani prsten. vjenčani prsten za žene i muškarce. vjenčani prsten set za njega i nju. prsten za žene. par prstena. vjenčani prsten. vjenčani prsten za žene i muškarce. Vjenčani prstenovi za par, vjenčani prsten set za njega i nju, dobit ćete 2 prstena,ženski i muški vjenčani prsten. Vjenčani prsten za njega i nju.Ženski prsten : bijelo pozlaćeno sa CZ garniturama vjenčanih prstena,zaručnički prsten. Muški prsten : 6mm široke burme od titanijumskog čelika.Otporan na ogrebotine, super jak i otporan na ogrebotine. Njegovi i njeni prstenovi su potpuno novi i garantovano su u 100% savršenom stanju. Naše obećanje 60 dana puni povrat bez naknade za obnavljanje zaliha, bez muke 100% garancija povrata novca. Prsten je vakumiran, što se razlikuje od jeftinog procesa pozlaćivanja vode. Sloj za usisavanje je izuzetno otporan na habanje i ima vrijeme zadržavanja boje od najmanje 1 godine.Ekološki materijal, bez alergija, prsti neće postati zeleni.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.