• Novo
Tocca Liliana Eau de Parfum, parfem za žene ,. OZ, MINI & PUTOVANO

Tocca Liliana Eau de Parfum, parfem za žene ,. OZ, MINI & PUTOVANO

Stupnjevi:
KM 20.07

Iznos
Tova je dostupna

Thecca Liliana Eau de Parfum ima Muguet i Neroli bijeli petalirani miris, svjetlucajući sa raskošnim breskvi i mošusom šampanjca. Donosi vašu ženstvenost kao da nijedan drugi parfem nije mogao, i ispuniti vaš život dodatnim pojačanjem Joie de Vivre koje svi mogu uvijek koristiti. Dolazi u lijepoj, slatkoj, maloj kutiji; Savršen za poklon sebi ili bilo kome koga volite bez glavobolje da ga zamotate. Savršene veličine; Odgovarat će se gdje god želite da ga uzmete. Uzmi sa sobom na svim putovanjima i nikad ne ostaneš bez savršenog mirisa za bilo koga i svima. Gornje note : bergamot, neroli, breskva. Srednje note : đurđevak, gardenija, božur. Osnovne note : sandalovina, mošus, benzoin, božur.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

David Yurman poklon set

KM 40.04

Pokrenula je dizajnerska kuća Davida Yurmana u 2008 godini Ovaj orijentalni začinski miris ima mješavinu zelenih latica, mandarine, guave, božura, egzotične šume, ruže, pačulija, van

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.