• Novo
Crocowalk Unise tenisice platforme cipela MESH hodanje cipele Kids modne tenisice Škole Neklizne čarobna traka Pink 9.5toddlers

Crocowalk Unise tenisice platforme cipela MESH hodanje cipele Kids modne tenisice Škole Neklizne čarobna

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : uniseks, djeca, djeca, dječaci, djevojčice, tenisice, cipele za hodanje, cipele za trčanje, patchworkcolor : siva, ružičasta (neobavezno), US 9.5toddlers, US 10toddlers, US 10toddlers, SAD 11little djeca, američka djeca, američka djeca, SAD 127little djeca (Slijedite grafikon veličine da biste odabrali) molimo Gornjeg materijala : Mrežna materijal : Rubyheel Monti : Magic Capetoe Tip : Okrugla Visina topetoe : Low Topseason : proljeće, ljeto, pad, zimboćani : casual, svakodnevno, unutarnji, vanjski, odmor, škola, sportfeature : 1. Udobno fit : Ove tenisice dizajnirane su udobnim fitom koji osigurava da vaša mala djeca može pokrenuti i igrati cijeli dan bez ikakvog nelagode. Sadrže jastuk jedini i prozračni materijali koji drže stopala hladne i suho.2. Slip otporan na potplat : izrađen od visokokvalitetnih materijala, ove tenisice su izgrađene da traju. Oni sadrže čvrst gumeni potplat koji pruža odličnu vuču i može izdržati habanje i suze svakodnevne upotrebe.3. Modni dizajn : podesivi dizajn kuke i petlje pruža veću udobnost za djecu, lako se nositi i skinuti. Ove tenisice dolaze u rasponu boja i stilova koji su sigurni da će se žaliti na bilo koji mali dječji osjećaj za stil. 4. Fleksibilnost : Dizajniran sa fleksibilnošću na umu prirodni pokret i lakoću play.5. Izvrsno za različite aktivnosti, od sportova do povremenog habanja. Pogodno za hodanje, trčanje, sport, vanjsku, putovanja, vježbanje i druge zatvorene i vanjske aktivnosti. Sadržaj pakiranja : 1 parnike za djecu (drugi dodaci nisu uključeni) Savjeti : 1. Molimo vas da uporedite veličine detalja s vašim prije kupovine !!! 2. Boje mogu biti malo različite ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo Vas da se 1-3cm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sve mjerenje u cm i molimo napomenite 1cm = 0,34 inča, 1inch = 2,54cm) prozračne gornje : vrhunska PU i mrežaste gornje ponude udobnost i maksimalna izdržljivost; Prozračna mrežasta krpa iznutra, držite djecu udaljenu od smrklju na stopala . Lagana : Naše cipele za dječake i djevojke nevjerojatno su lagane i stilske. Vaše dijete će postati lagano i slobodno trčati ili skočiti, izbjegavati sportsku povredu uzrokovanu teškim cipelama. Comfort & Trauribity SOLE : Ove dječje tenisice za djevojčice i dječake izrađuju se mekim jedinim i prozračnim materijalom, nude ultra laganu podršku. Outsole za otporne na klizanje i habanja. Savršeno uklapanje : kaiš sa kukom i petlje na satu sa notu sa lažnim cipelama, nema potrebe za vezom cipela, olakšavajući djecu da stave ili povuče. za tenis, hodanje, planinarenje, igranje, ples, trčanje, trčanje, vježbanje, hodanje, klasu teretane ili drugih sportova.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.