• Novo
Rotor kočionog diska kompatibilan sa prednjom, vozačkom ili suvozačevom stranom Ford Freestar 2004-2007

Rotor kočionog diska kompatibilan sa prednjom, vozačkom ili suvozačevom stranom Ford Freestar 2004-2007

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Mi smo dinamična grupa profesionalaca vođenih misijom da biciklističku nesreću učinimo besplatnom. Razvoj i komercijalizaciju naše surestop kočione tehnologije inspirisan je djedom našeg osnivača, koji je slomio vrat nakon prekomjernog pritiskanja prednje kočnice u paničnom zaustavljanju i prevrtanja preko upravljača. SURESTOP je kočioni sistem za bicikle koji sprečava uobičajene nesreće sa glavom iznad upravljača. Sarađujemo sa biciklističkim kompanijama širom svijeta kako bismo kočenje učinili sigurnim, pametnim i jednostavnim. Surestop kočioni disk Rotor kompatibilan sa Ford Freestar prednje, vozača ili suvozača 2004-2007 zamjenjuje OE broj : 3 F2 Z1125 AA. 6f2z1125a. Interchange Broj dijela : 12061078, 3f2z1125aa, 6 F2 Z1125 A. Mašinski & završio za glatku, trajnu snagu. Pažljivo mašinski do odgovarajućeg dometa kako bi se spriječilo kolebanje. Stilizovana završna obrada nudi glatku, reaktivnu kontrolu kočenja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Bosch Disk Kočioni Rotor

KM 155.28

Bosch disk brake rotor je izgradio reputaciju u automobilskoj industriji po kvalitetu i zanatstvu Proizvodimo rotore disk kočnica za skoro svaki automobil na putu danas Bosch disk kočioni

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.