• Novo
Kates zračna kočnica do muške cijevi

Kates zračna kočnica do muške cijevi

Stupnjevi:
KM 115.17

Iznos
Tova je dostupna

Preporučuje se za upotrebu u zračnim kočnim sustavima - komprimirani zrak za ovjes, upravljanje, mjenjač motora ili druge aplikacije na broju na brodu. Za upotrebu kao konektor na svim zračnim kočnim sustavima na lokacijama koje nisu između šasije i osovine ili između vučenog i vučnog vozila. Jednostavan za sastavljanje - polje za uslugu polja sastoji se od četiri komponentne dijelove. Industrijski opis : 8 ABC-6 MP. Materijal : 360 mesing. Maksimalni radni pritisak : 150 psi. Temperaturni opseg : -40 deg. F do +200 deg. F (-40 k. C do +93 deg. C). Veličina navoja - T1 : 44151. Veličina navoja - T2 : 43167. Tube Unutar promjera - A1 : 0.5 in. Dodatne karakteristike Materijal : 360 Mesing.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Gates mužjak JIC FLARE

KM 32.87

Trebate popraviti hidraulični sklop na udaljenoj lokaciji bez struje? Polje Priključivi tipa T spojnice za G1 (1 žicu) i C crevo (2 žica) su rješenje prilikom prešanja nije opcija...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.