• Novo
adviicd suknje za žene suknja sa prorezom visokog struka ženska ljetna Mini Suknja visokog struka s volanima u više nivoa cvjetna štampana linija suknje na točkice

adviicd suknje za žene suknja sa prorezom visokog struka ženska ljetna Mini Suknja visokog struka s volanima

Stupnjevi:
KM 9.99

Iznos
Tova je dostupna

Prorezana suknja visokog struka ženska ljetna Mini suknja s volanima visokog struka s volanima cvjetna štampana linija klizačice s točkicama svidjet će vam se ova slatka suknja u vašim ljetnim izlascima. Sezona : Proleće, Leto. Spol : Žene. Prilika : Svakodnevno, Ležerno. Materijal : Poliester. Tip Uzorka : Print. Stil : Seksi. Debljina : Standardna. Kako oprati : ručno pranje hladno, objesite ili osušite linijom. Šta dobijate : 1pc suknja Srednja suknja ruffle dizajn pomaže vam da pokažete svoj jedinstveni šarmantan. Prilikom Svestrane Mini Suknja Su Odijelo Za Više Od 10 Prilike Ljeto Proljeće Jesen Casual Otvorenom Zatvoreni Kod Kuće Party Koktel Večernje Vjenčanje Odmor Ljetna Plaža Svakodnevni Život Škola Datum Shopping Piknik Porodica Ili Prijatelj Okupljanje. Pranje Mašina Za Pranje I Ručno Pranje Prihvatljivo Ne Sušite Gvožđe Na Laganoj Vatri Ne Natapajte I Ne Izbeljujte. Ženska Ljuljačka Suknja Dobra Za Plažu, Casual, Putovanja, Odmor, Zabavu, Posao, Izlazak, Svakodnevno. Uparite sa bilo kojom kami, tenkom, majicom,dugom jaknom,Jean jaknama, džemperima. To je svestrana suknja u vašoj garderobi. Prozračan, Prijatan Za Kožu I Udoban Za Nošenje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.