• Novo
Ženska jednobojna duga rukava okruglog vrata Oversized Shirt Visoka Niska bluza tunike vrhovi štampani duga haljina T-shirt

Ženska jednobojna duga rukava okruglog vrata Oversized Shirt Visoka Niska bluza tunike vrhovi štampani

Stupnjevi:
KM 7.97

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj gornji dio tunike dugih rukava savršen je za uparivanje sa helankama, farmerkama i pantalonama u bilo kojem stilu za Casual, ured, putovanja, Odmor, školu i jogu itd., pogodan za proljeće,jesen i zimu. Labavi lepršavi gornji dio tunike, mekan i prozračan, udoban za nošenje. Zemlja porijekla-tekstil : uvezeno. Pol : Ženski. Prilika : majica Plus size je pogodna za svaki dan, noćni izlazak, klub, koktel, večernju zabavu, zabavu, porodicu, večeru, festival, dan i svaku posebnu priliku. Osnovni, ali laskavi, elegantan stil. Tip Uzorka : Labav, Ležeran, Tunika, Dugačak, Batwing. Prilika : Slobodno Vrijeme, Putovanja, Odmor, Zabava, Odmor Na Plaži, Sportsko Trčanje, Domaća Odjeća. Ženski ljetni topovi, ženski puloveri, ženske košulje, ženske široke Casual majice, ženski Cheongsam. Uparite ovu jedinstvenu tee s izrezom za posadu s tajicama i trapericama za moderan i elegantan izgled. Žene.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.