• Novo
Nalacover magnetska futrola za iPhone pro max, tanki dizajn zaštite sočiva mekani silikonski udar na udarcu kompatibilan sa magsafe nosivom kose za gorivo za punjenje za iPhone pro max, plavi

Nalacover magnetska futrola za iPhone pro max, tanki dizajn zaštite sočiva mekani silikonski udar na udarcu

Stupnjevi:
KM 8.44

Iznos
Tova je dostupna

Dizajn za i Phone 13 Pro max. ♡ 【Kompatibilnost】 Posebno dizajniran za i Phone 13 Pro max. Precizni izrezi odgovaraju vašem telefonu savršenim i lako pristupiti svim značajkama . ♡ 【Snažni magnetski dizajn】 sa ugrađenim magnetima koji savršeno usklađuju sa vašim telefonom, magnetna futrola podržava bežičnu punjenje stabilnom i brzom. Kompatibilan je sa svim magsafe opreme i može se lako pričvrstiti sa automobilom koji oslobađa vaše ruke za upotrebu telefona za vožnju. Prikupljeni rubovi za ekran sprečavaju vaš telefon iz dnevnog trošenja i suze . ♡ 【Visokokvalitetni materijal】 Magnetska futrola izrađena je od mekog izdržljivog silikona koji štite telefon od otisaka prstiju, šoka i padova . Sadržaj paketa : . 1 x i Phone 13 Pro Max CASE poklopac (telefon nije uključen) Mekani silikon je jednostavan za čišćenje i pruža vam udoban osjećaj ruku . precizni izrezi jednostavan pristup svim portovima i značajkama. Dizajn i povišeni okvir za ekran Zaštitite svoj telefon bolji od ogrebotina i udara . Mekani tečni silikon može učinkovito sprečiti udarce, kapi i padove.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.