• Novo
MyLookk ženska bluza izvezena cvjetna polovina rukava TUNIC TUNIC THE

MyLookk ženska bluza izvezena cvjetna polovina rukava TUNIC TUNIC THE

Stupnjevi:
KM 8.00

Iznos
Tova je dostupna

Dobrodošli u našu trgovinu!. Ova ženska majica casual vrhova izrađena je od meke poliesterne tkanine, za svakodnevnu udobnost. Sa okruglim vratom, polupreporučenim cvijećem Ispis i pojedinosti na perilku, čine vas privlačnijim i stilskim . savršeno za svakodnevno trošenje, rad, zabavu, plažu, uličnu odjeću, odmor, vanjske aktivnosti ili odmor. Sigurni smo da smo sigurni da smo sigurni da smo sigurni da smo sigurni da smo sigurni bluza će postati važni predmeti u vašoj garderobi .. Savjeti : Molimo uporedite detaljne veličine sa svojim prije kupovine. Poliester, mekan i udoban. Izvezeni cvjetni otisak. Frill Trim. 1/2 rukava. Vrhovi ljuljačkih i tunika. Majica za žensku bluzu. Dnevno habanje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda

KM 2.33

Žene Ležerne prilike sa punim bojama kratkih rukava od labavih vrhova Bluze sa džepovima : 1.Na raspoloženje : Ležerne vrhove, pune boje, okrugli vrat, majica, ležerni vrhovi, ležerni

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.