• Novo
Nerđajući čelik sa muškim bendom od kubnog cirkonija

Nerđajući čelik sa muškim bendom od kubnog cirkonija

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Nerđajući čelik sa muškim bendom od kubnog cirkonija. Oduševite ga izgledom koji kombinuje teksturu i dimenziju u jednom fantastičnom izgledu. Moderan od elegantnog nerđajućeg čelika, ovaj prsten ima kubni cirkonij i teksturiranu traku sa žljebljenim detaljima. Polirana granica ovog fenomenalnog modnog prstena za muškarca stvara sjajan izgled. Uglađen do briljantnog sjaja, ovaj prsten čini stilski bend za njega. Čvrsti nerđajući čelik i završna obrada visokog laka otporni su na grebanje i koroziju, tako da možete vredno raditi i igrati više dok izgledate sa stilom. Ovaj muški prsten dostupan je u 8 do 13 Veličina. Nerđajući čelik sa muškim bendom od kubnog cirkonija.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Titanijum polirani bend

KM 0.33

Dajte svom partneru poseban poklon sa ovim poluvrijeme okruglom titanijumskim svadbenim opsegom Izvrsno za svakodnevnu upotrebu, ovaj klasični opseg 4 mm na raspolaganju je u veličini prst

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.