• Novo
KaLI_store duksevi za žene labave kroje ženske rebraste duge rukave sa košuljama sa rukavima uklopljene džempere Slim Fit Osnovni Casual Tops Blue, M

KaLI_store duksevi za žene labave kroje ženske rebraste duge rukave sa košuljama sa rukavima uklopljene

Stupnjevi:
KM 14.99

Iznos
Tova je dostupna

Bluza za vrat o ženski rukav gornji Duks dug Print pismo ženska bluza Dugi rukav kompresijska košulja Žengender : Ženskipatern tip : Print boje mogu biti malo drugačije u zavisnosti od računara i postavkibickness : Standardmaterijal : Poliesterileeve dužina : Long Please dozvolite 1-3cm razlikuje se zbog ručnog mjerenja, hvala (sva mjerenja u cm i imajte na umu 1cm=0,39 inča)prilika : Sexy,Casual Please uporedite veličine detalja sa vašim prije vas !!!Modni dizajn,, visoka kvaliteta! Sezona : jesen, Winter Package uključuju : 1 kom ženska dukserica u boji tie-dye ne pozicionira print, stvarni predmet možda nije isti model, podložno proizvodu koji je dobio Casual topove, V izrez zakrivljeni rub, majice sa dugim rukavima. Ženske majice će učiniti da se osećate udobno i opušteno. Ova osnovna majica dobro se slaže sa vašom modnom ogrlicom, farmerkama, uskim pantalonama itd. Prilika : svakodnevno nošenje, posao, zabava, vjenčanje, putovanja, odmor, kupovina aktivnosti u zatvorenom ili na otvorenom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.