• Novo
Ženske ljetne Ležerne haljine ljetne haljine za žene ženske ljetne haljine ženske haljine Casual ženske ljetne Mini haljine

Ženske ljetne Ležerne haljine ljetne haljine za žene ženske ljetne haljine ženske haljine Casual ženske

Stupnjevi:
KM 7.50

Iznos
Tova je dostupna

Ženska ljetna Maxi haljina Babydoll haljina za žene ljetne haljine za tinejdžere koktel haljine za žene koktel haljine za žene večernje zabave svjetlo sa izuzetnim dodacima/nakitom, kvačilom, visokim potpeticama, ti si zvijezda na svakom događaju, kao što su zabava, koktel, klupska Odjeća, noćni izlazak, veče, večera, romantičan spoj, vjenčanje, krstarenje. Ovo je odlična udobna haljina, dovoljno lijepa za poslovni casual posao i dovoljno lagana ljetna plaža! Super slatka i udobna, laskava svakom obliku tijela. Pojas struka, možete ga vezati naprijed, sa strane ili pozadi. Savršeno ističe svoju oblinu i pokazuje svoj šarm za tijelo. Bočni džepovi sa svake strane za praktičan i šik izgled! Ne vidim kroz sve. Jednostavna, ali elegantna slatka haljina. Pranje-perite u mašini i okačite da se osuši. Veličina : S=US(4-6),M=US(8-10),L=US(12-14),XL=US(16-18),XXL=US(20-22),preporučili bismo veličinu naviše. Lagana i meka tkanina, prihvatamo 30 dana novca nazad!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.