• Novo
Kaishek Hard Shell poklopac za. Rel. MacBook Air S sa mrežnom ekranom TOUCH ID TIP C Model: Serija perja + crna poklopac tastature

Kaishek Hard Shell poklopac za. Rel. MacBook Air S sa mrežnom ekranom TOUCH ID TIP C Model: Serija perja

Stupnjevi:
KM 41.94

Iznos
Tova je dostupna

Old Macbook Pro 13 "Povlačenje kućišta RETINA (2022.0) je samo za model A2681 M2. Nije kompatibilan sa drugim macbook modelom. Molimo provjerite svoj broj macbook-a prije kupnje kako biste osigurali da dobijete ispravnu veličinu. Izrežite dizajn dizajn. Otvorite / zatvorite Mac Book skroz i potpuni pristup svim port-portsbook poklopcem na tvrdom školjku sadrži sloj gumene uljne boje za glatku gumiranu vanjsku teksturu - sprječavaju otiske prstiju, kapi, prljavštinu, mrlje i druga oštećenja. 2 komada, jednostavan za instaliranje i deinstaliranje. 4 gumena stopala drži vaš laptop stabilan i siguran. Donja futrola odzračena za maksimalnu rasipanje i isplata. KSK Kaishek Mac Pro 13,3 inčni poklopac je vrlo tanka i povoljna za nošenje Oko tvojih torbi. Prijateljska nota provjerite broj modela "AXXXX" na stražnjem dijelu Mac Book-a prije kupovine. Provjerite da li ste odabrali istim putem upisa "A2681". Gumeni noge za pjenu, pustite vas Tip čvrsto na tvrdoj površini bez klizanja. Ova zaštitna futrola ima mikro isječke koji se čvrsto pričvršćuju na vaš Mac Book, a lagano se isključuje po potrebi. -Poklopni dizajn sprječava pad prihvata da se prihvati. Ventilacijski dizajn na donjem poklopcu omogućava da vaš Mac Book ispravno pusti toplinu. Ovaj slučaj za Macbook dolazi u različitim bojama koje bi odgovarale bilo kojem ukusu i raspoloženju.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.