• Novo
Kircuit AC DC adapter kompatibilan sa Clevo P150EM P170EM Gaming prijenosno računalo za prijenos računala za napajanje kablske kabelske punjač za punjač za baterije Mreža PSU

Kircuit AC DC adapter kompatibilan sa Clevo P150EM P170EM Gaming prijenosno računalo za prijenos računala

Stupnjevi:
KM 12.99

Iznos
Tova je dostupna

Kircuit AC / DC adapter kompatibilan sa igračkim laptop p170em tamnim prijenosnim računarom kabel za napajanje kabela baterija punjač za punjač / punjač za kircuit / punjač / moć posebno dizajniran i testiran za ispunjavanje potreba vašeg uređaja. Produkt je napravljen s najkvalitetnijom Materijali.100% Potpuno novi, zamjenski adapter za popisan model, adapteri za kircuit su prijenosni izvor napajanja za vaš u pokretu, kod kuće ili ured. Ovaj adapter je potvrđen i testiran kako bi se osiguralo da će raditi sa vašim uređajem. Molimo provjerite svoj model prije kupovine. Ako ne možete pronaći svoj model ovdje, kontaktirajte nas s vašim nazivom proizvoda i modeliramo vam da ćete pronaći u pronalaženju pravilnog adaptera / punjača. Ulazni napon : AC 100-240 V, 50 / 60hz.great za zamjenu ili putovanja sigurnosne kopije. 100% potpuno novi, proizveden sa najkvalitetnijim materijalima (ne-oem). Testirane jedinice. U velikoj radnom stanju . 100% kompatibilan je s popisom modela uređaja . 30 dana garancija povrata novca. 1 Cijelija garancija usluge . brod istog ili sljedećeg radnog dana zagarantovano.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.