• Novo
Krevetni jastuci za spavanje-Set luksuznog hotelskog kvaliteta, Super punjenje od mekih vlakana, vrhunska navlaka od mikrovlakana za bočne spavače u stomaku, standardni Queen-20x28

Krevetni jastuci za spavanje-Set luksuznog hotelskog kvaliteta, Super punjenje od mekih vlakana, vrhunska

Stupnjevi:
KM 16.50

Iznos
Tova je dostupna

Luksuzna tkanina-meka navlaka prilagođena koži napravljena je od 100% materijala od tkanine od mikrovlakana, lijep jastuk za spavanje u vašem životu. Toplo se preporučuje kao dobar poklon za vaše roditelje, porodicu i prijatelje. Super mekani materijal za punjenje - jastuci luxury hotel collection koriste 100% poliesterska vlakna kako bi dodatno poboljšali mekoću i udobnost jastuka, što pomaže u smanjenju bolova u vratu i ukočenosti ramena, olakšavajući vam da zaspite. Pogodan za sve-bez obzira koji položaj spavanja preferirate, naš jastuk može pružiti nježnu potporu vašoj glavi i vratu, a pogodan je za spavače sa strane, stomaka i leđa. Lako održavanje-perivo u mašini sa niskim sušenjem u mašini.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.