• Novo
kpoplk ženski duksevi za vrat posade modni pulover za vrat proljeće jesen jesen Osnovni vrhovi opušteni opremljeni ovratnik posade Osnovni skakači siva, 3XL

kpoplk ženski duksevi za vrat posade modni pulover za vrat proljeće jesen jesen Osnovni vrhovi opušteni

Stupnjevi:
KM 5.00

Iznos
Tova je dostupna

Duksevi za žene Crewneck Casual duge rukave košulje tunike . Ova dukserica za žene koristi meku tkaninu prilagođenu koži udobnu za nošenje. Ženska dukserica ima crewneck, dugi rukav, pulover, tunike, jednobojne dukserice, labav stil. Ženski topovi su klasični i ležerni za svakodnevno nošenje, osnovni su. prevelike dukseve koje možete dodati u svoju garderobu u jesen i zimu. Ženska dukserica sa farmerkama čini da izgledate simpatičnije i modnije. . Napomena : . 1. Može postojati odstupanje od 1-3 cm za različite veličine, lokacije i deo tkanina. Molimo odaberite ispravnu veličinu prema tabeli veličina. 2. Možda postoji mala razlika sa onim što dobijete. Boja može biti svjetlija ili tamnija zbog različitog ekrana računara. 3. Vakum pakovanje, može doći do bora, preporučuje se pranje ženskih dukseva i sušenje na vazduhu, vratiće se u normalu za dva dana. Visok kvalitet : ženska dukserica je napravljena od vrhunskog poliesterskog materijala, lagana, meka i udobna za nošenje. Dizajn : ženski pulover ima dugi rukav, vrat za posadu, jednostavnu jednobojnu boju koja nikada nije izašla iz mode. Izbor veličine : ženska casual dukserica ima 5 veličina za odabir : S, M, L, XL, XXL, pogodna za većinu žena. Labav kroj za maksimalni komfor. Prilika : ovi ženski casual topovi pogodni su za mnoge prilike, kao što su ulica, izlasci, škola, zabava, posao, odmor, izlasci i svakodnevno nošenje. Paket i njega : dobićete duksericu od 1 komada. Predlaže se pranje u mašini, vješanje za sušenje, molimo vas da ga ne izbjeljujete.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.