• Novo
Glookwis muške jakne sa punim patentnim zatvaračem Podebljajte stalak za odjeću ovratnik zimski topli kaputi dugi rukavi za odmor svijetlo plava 3xl

Glookwis muške jakne sa punim patentnim zatvaračem Podebljajte stalak za odjeću ovratnik zimski topli

Stupnjevi:
KM 34.24

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : muškarci Muškarac, Gospodin, muški stil : muški kaput muški Puffer Coat, muške donje jakne, muškarci Outwear Outwear tip uzorka : jednobojna, Patentni zatvarač, džepovi Boja : Crna, svijetloplava, ružičasta, kaki (opcionalno)veličina : S, M, L, XL, XXL, 3 XL, 4 XLMATERIJAL : 100% Poliestern linija : stalak Collar Length : dužine Kukovadužina : dugi Rukavesezona : jesen jesen, Winter Occasions : Casual, Travel, Vacation, radni, Party, svakodnevni, datumi, Moviesfeatures : 1. Odličan kvalitetan materijal, meka tkanina mogla bi da vas zagreje ceo dan.2. Dužina bokova sa laskavim ravnim krojem, svestranom pufer jaknom koja se može obući ili ležerno nositi.3. Odjeća savršena da vam odgovara omiljenim farmerkama, pantalonama itd.4. To je bezvremenski klasični komad vanjske odjeće s donjim kaputom koji će postati osnovni element u vašoj garderobi.Sadržaj paketa : 1 x muškarci Puffer Coat Tips : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo dozvolite da se 1-3cm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sve mjere u cm i imajte na umu 1cm=0,39 inča, 1 inča=2,54 cm) stil - zimski topli kaput za muškarce, Casual Puffer kaput, Muška odjeća za duge rukave. Materijal-100% Poliester. Muški zimski sakoi su napravljeni od lagane meke tkanine,koja je topla i udobna, prozračna, prijatna za kožu, udobna, savršeno vas greje u jesen i hladnu zimu. Dizajn - Muški ležerni Kaputić ima ovratnik sa postoljem, jednobojna, pun Zip, mekan i udoban materijal, modni prošiven, dva džepa sa strane, labav stil može stati više tijela za muškarce. Prilika-Muška vanjska odjeća odlična je za Ležerne i zimske aktivnosti na otvorenom, planinarenje, putovanja, kampiranje. Možete uživati u toplim i sa stilom u isto vrijeme. Uparite se sa uskim farmerkama i Gležnjačama za lagan ansambl, ili sa helankama i patikama kada želite udoban i udoban Outfit.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.