• Novo
Miniyam tkaninski akcentni stol set sa okruglim drvenim stolom, ukrasnom stolicom za klizanje stolice za zaštitu kućnog prostora, kutna stolica

Miniyam tkaninski akcentni stol set sa okruglim drvenim stolom, ukrasnom stolicom za klizanje stolice

Stupnjevi:
KM 115.00

Iznos
Tova je dostupna

Naziv proizvoda : Tkanina naglašava set stola od 2 sa okruglim drvenim stolom, ukrasna stolica za klizanje Vanity stolica za spavaću sobu kućni ured, kutna bočna stolica. Veličina pakiranja : 24.14 "x 15.16 " x 19.69 ". Veličina proizvoda : 18,70 " x 25,98 "x 32.28 ". Visina sjedala : 17.72 ". Dubina sjedala : 20.08 ". Širina sjedala : 18.7 ". Visina nogu : 10.83 ". Visina zadnje - sedište na vrh : 14.57 ". Neto težina : 40,79 lbs. Bruto težina : 45,19 lbs. Boja : bež / siva. Tip presvlake : stolica. Materijal za proizvod : Čvrsta + proizvedeno drvo. Materijal za punjenje sjedala : pena. Težina : 220 lbs. Potrebna je montaža : Da ✔ kontempored : sa čistim linijama, ova akcentna suvremena stil. Sa minimalističkim i udobnim dizajnom, ova stolica će se ovu stolicu nejasno uklopiti sa vaš dekor dok pruža dovoljno prostora za sjedenje u bilo kojoj sobi. Kamion na razvlačenje . U spavaćoj i dnevnom boravku može se koristiti samo ova ukrasna stolica u spavaćoj sobi i dnevnom boravku, ali ova akcentna stolica također može pružiti udoban prostor za sjedenje u vašoj kancelariji kako bi smanjio vaš umor. Vrlo je pogodan za male prostore i uglove . Možete sjediti na nju da pijete kafu, pročitajte knjigu i razgovarajte sa prijateljima . ✔Prodajna bočna tablica : Proizvod uključuje bočni stol koji se može postaviti sama na strani sofe ili kombinaciju stolica za upotrebu Da biste uživali u dobrom pitku kafu i komunicira sa prijateljima i porodicom zajedno . ✔Simple montaža : Ova stolica zahtijeva malo montaže. Svi dijelovi se postavljaju u jednu kutiju, uključeni su uputstva i alati.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.