• Novo
Učiteljska dukserica, poklon za učenje, slatka nastavna dukserica, nastavna košulja, Boho Učiteljski džemper

Učiteljska dukserica, poklon za učenje, slatka nastavna dukserica, nastavna košulja, Boho Učiteljski džemper

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Nosite ovu duksericu sa omiljenim farmerkama i osmehom. Udobna tkanina i slatka grafika srca ugrijaće vas dok izgledate dobro na času.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬Detalji tkanine▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ova voljena Gildan 18000 Unisex dukserica za vrat za posadu savršen je dodatak svakoj kolekciji! Predeno predivo sa zračnim mlazom i četvrtokretna tkanina pomažu u uklanjanju nabora i pilinga, dok mješavina pamuka i poliestera stvara mekan i udoban osjećaj.• 50% pamuk, 50% poliester• težina Tkanine : 8.0 oz / yd2 (271 g / m2) * prethodno skupljena * 1x1 atletska rebrasta kragna sa spandeksom• air-jet predena pređa sa mekanim osjećajem i smanjenim pilingom• kragna sa dvostrukom iglom, ramena, rupe za ruke, manžetne i porub * četvrtinom okrenuta kako bi se izbjeglo nabor po sredini▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬proces štampanja▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬koristimo štampu direktno na odeću (DTG) koja je metoda štampanja koja koristi mastilo za štampanje direktno na tkaninu ili predmet po vašem izboru. Mastilo ide direktno u vlakna tkanine, tako da ne osećate dizajn ili mastilo kada ga dodirnete.Napomena : boje mogu izgledati drugačije na ekranu računara ili u osvjetljenju u kojem je slika snimljena▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬veličina▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬Molimo pregledajte grafikon veličine na listi. Ako želite taj veliki izgled prevelike veličine koji nose neki od naših modela košulja, molimo vas da naručite 2-3 veličine veće od vaše normalne veličine. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬Upute za njegu▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬štampana odjeća može se prati u mašini hladno, iznutra prema van na nježnom ciklusu s blagim deterdžentom i bojama. Izbjeljivač bez hlora koristite samo po potrebi. Ne biste trebali koristiti omekšivače ili hemijsko čišćenje predmeta. Odjeća sa DTG štampom može se sušiti u mašini za sušenje veša na niskom ciklusu, ali hang-dry najbolje radi.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬Personalizacija▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬apsolutno volimo prilagođavanje naređenja! Najbolji osjećaj je mogućnost da dodamo lični pečat našim dizajnom kako bismo usrećili naše klijente. Ako želite da podesite ovaj dizajn sa imenom na poleđini ili dodate neki dodatni tekst sve što treba da uradite je da nam pošaljete poruku pre naručivanja i mi ćemo 100% prilagoditi vaš zahtev.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬Proizvodnja i dostava▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ovaj proizvod je napravljen posebno za vas čim naručite, zbog čega nam treba malo više vremena da vam ga dostavimo. Izrada proizvoda na zahtjev umjesto na veliko pomaže u smanjenju prekomjerne proizvodnje, pa vam hvala za donošenje promišljenih odluka o kupovini!Naši artikli se šalju odmah po završetku proizvodnje. Mi šaljemo USPS i pružit ćemo vam informacije za praćenje kako bismo bili sigurni da znate status vaše narudžbe. Učiteljska dukserica, poklon za učenje, slatka nastavna dukserica, nastavna košulja, Boho Učiteljski džemper.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Hanes Women's S04V

KM 3.33

Specifikacije : Pol : Women Style : Seksi i fashinghigh kvalitet &, moda, donosi vam ugodno uživanje, vruće seksi, vrlo šarmantne žene nevidljive bandeau grudnjak za žene za žene, grud

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.