• Novo
Gibson P.A.F. Humbucking Pickup: Od mita do stvarnosti Mario Milana, James Finnerty

Gibson P.A.F. Humbucking Pickup: Od mita do stvarnosti Mario Milana, James Finnerty

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

9781574243642. Novi uvjet. Trgovinski meki korice. Jezik : engleski. Stranice : 176. Trgovina meke korice (SAD). Ljepljeno vezivanje. 176 str. (Knjiga). Neki od najkonskih snimka koji su ikada postavljeni na Vinil proizvedeni su na Gibson Les Paulu sa "patentima koji se prijavljuju za " pikap koji sa svojim srednjim i proganjanim sredinama, sa svojim sredinama, a zaklade na osnovu kojih se razvija sva naredna tona gitare. Analiza unutar ovih 4 boja precizno ispituje da vrlo srce i duša, istražujući svoje porijeklo, razvoj i porast za Stardom .. ne ostavljajući nijedan kamen nepovratan u potrazi za mitologijom ove konkretne kombinacije žica , drvo i metal koji ga čine tako privlačnim na uho, a tako nezamjenjivo za mješavinu. Nikada prije nije pokušao takav otkrivanje zavičaj iza scena "primijenjenog patenta za ", ali autori Mario Milan i James Finnerty odvest će vas na fotografsku obilazak Geneze P.A.F. Pickup sa stručnom pažnjom na svaki aspekt njihovog inženjeringa i precizno usporedba i objašnjenje kvaliteta preuzimanja koji proizlaze iz različitih era. Na putu su mitovi zadubljeni, otkrivene tajne, a misterije su riješene, koje, zajedno sa ekskluzivnim razgovorom sa Ted Mc Carty nude duboku i detaljnu analizu onoga što te kreacije čini tako jedinstvenim, kao i objašnjenjem tačno zasto, kao i jasno je tako neuhvatljivo. Poznati vikerijski navlake nude vlastite raznolike i individualne perspektive o razlozima takve uvjerljive i trajne žalbe. Gibson p.a.f. Humbucking Pickup : od mita do stvarnosti (meke korice).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Zvuk muzike

KM 3.00

(Klavirski solo odabir) 12 selekcija od omiljenog mjuzikla Uključuje : uspon ev'ry planina DOREMI Edelweiss Maria Moje omiljene stvari šesnaest odlazi sedamnaest zvuk muzike i više

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.