• Novo
JewelersClub Sapphire Ring Rođendan nakit - 0. Karat Sapphire 14K pozlaćeni srebrni prsten nakit sa bijelim dijamantnim akcentima - Greveni prstenovi sa hipoalergenijskim srebrnim pojasom 14K pozlaćen

JewelersClub Sapphire Ring Rođendan nakit - 0. Karat Sapphire 14K pozlaćeni srebrni prsten nakit sa bijelim

Stupnjevi:
KM 19.98

Iznos
Tova je dostupna

Živopisni akcent koji svijetli iznutra. Napravljeno sa pravim srebrom safirnim predivnicima, bijelim dijamantima i 14 K pozlaćenim srebrom. Za razliku od jeftino napravljenih prstenova za žene koje se ispostave da su lažne, sa tupim, stalnim umjetnim kamenjem, nakit Klub Sapphire prsten ima originalan 0,65 karatni safirni kamen koji su realni bijeli dijamantski klasteri .. Izrađen pažnjom i stručnom izradom i postavljen u hipoalergenom, srebrnom bendu pozlaćenog 14k, ovaj prekrasan crni ovalni prsten iznosi se s premijskim materijalima koji su ga izliječili od ostalih . Naše originalne značajke safirnih prstena : . - 0,65 Carat Sapphire Gemstone. - Bijeli dijamantski klasteri. - Hypoalergenijski 14 K pozlaćeni srebrni prsten za pozlaćeni prsten (nula nikla ili olovo). - osjetljiv dizajn sa izdržljivim, dugotrajnim izradom. Zapanjujući poklon za vašu značajnu drugu, mamu, sestre i voljene! Naši safirni prstenovi za žene i prstenove sa rodnim kamenkom prepune svi kožni tonovi prekrasno. Dajte im kao rođendanske poklone za mamu i poklone za žene u vašem životu!. Na Jewelers Club-u s ponosom ponudimo našim kupcima ekskluzivni, premium-kvalitetni safir nakit nakita po razumnim cijenama. Obrišimo naše jedinstvene prstenove za žene s pažnjom, da vam pružimo apsolutnu najbolju kvalitetu, umjetnost i izradu za stopu. Prosječni sapphire rođinski prsten često se ne pokazuje da ne bude originalan, s lažnim safičnim kamenom koji izgleda dosadno i ravno. Nakit za sawircub Sapphire ima pravi 0,65 karatni safir dragulj, isjeckanje na prekrasno ovalni i poboljšani pravim bijelim dijamantskim klasterima s obje strane. Sa hipoalergenom, svjetlosnim srebrnim srebrnim srebrnim srebrnim srebrnim, crnoj hladovini, crni nijansi sa svim tonovima kože ., dok su drugi guzinski prstenovi, lako se izrađuju i savijaju i puštaju se na naš safirni kameni prsten koji je zatražio. Iako je nježno i elegantno u dizajnu, ovaj safir i dijamantni prsten je sve, ali krhki, izrađen dugotrajnim, izdržljivim srebrnim pojasom od 14 K pozlaćenog srebra i postavkama. Ako imate bilo kakvih pitanja o veličini pojasa, molimo vas da nam posegnete direktno kako bismo vam mogli pomoći u pronalaženju vašeg savršenog stanja . živahni, zapanjujući poklon. Bez obzira na to da li ovaj drago kamenonski prsten na majčin dan, vaš značajan drugi kao poseban iznenađenje ili obećati prsten ili prijatelj ili voljen kao proslava njihovog jedinstvenog rođenog kamena, obožavat će se da će primiti noseći ovu 0,65 karatu Njezina ruka.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.