• Novo
Mantto kompatibilan sa Samsung Galaxy S futrolom, sloj hibridnim tvrdim mekim TPU silikonskim bubnim branik udarnim poklopcem protiv klizanja zaštitni poklopac telefona za Samsung Galaxy S, ljubičaste

Mantto kompatibilan sa Samsung Galaxy S futrolom, sloj hibridnim tvrdim mekim TPU silikonskim bubnim branik

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Desigh za Samsung Galaxy S22. 1.Ototproof futrola je samo kompatibilan sa 6,1 inčni Samsung Galaxy S22 . 2. Struktura sastoji se od tri sloja, 2 isprepletena visokog udarca i visokokvalitetne gume za poboljšanje zaštitne površine, prednji čvrsti računar Poklopac za zaštitu Za ekranu . 3.Four gumene uglove pružaju dobar jastuk za potporu za udar i pad, vanjska površina za pc štiti telefon od otisaka prstiju, ogrebotina ili prašine. Zaštićeno bez izrade Samsung Galaxy S22 glomazina. Sadržaj paketa : . 1 x Samsung Galaxy S22 poklopac kućišta (telefon nije uključen) 3 u 1 hibridni dizajn. Tanak fit i lagan. Precizne izreze. Podignuta zaštita usna.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.