• Novo
Raybestos Specialty - kočioni Rotor sa S-žljebom za ulične performanse, 980651PO odgovara select: 2010-AUDI Q7, 2003-PORSCHE CAYENNE

Raybestos Specialty - kočioni Rotor sa S-žljebom za ulične performanse, 980651PO odgovara select: 2010-AUDI

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Raybestos Specialty Performanc Brake Rotor je posebno dizajniran za zahtevne vozače koji traže vrhunske performanse. Ovaj rotor je idealan za situacije visokih performansi, vuču, povećane zahteve za težinom i ulične performanse. Raybestos Specijalni Rotori performansi obezbeđuju poboljšan osećaj pedale, trajnu prevenciju rđe i produžen životni vek jastučića. Rezultat, manje napora pedale i više snage kočenja. Ovi rotori premašuju fit, oblik i funkciju OE-a za pružanje pouzdanih performansi i izdržljivosti. Raybestos Specialty - street Performance s-Groove Brake Rotor : • aplikacije - ulične performanse, kamioni, SUV i luksuzni automobili • poboljšana metalurgija - za povećane zahteve za performanse pomaže u suzbijanju buke i održava kočnice da rade hladne, tihe i bez vibracija• zaštitni premaz - pomaže u smanjenju rđe za optimalan protok vazduha, hlađenje i poboljšan izgled za čist, završen izgled• patentirani s-groove slot - maksimizira kontakt jastučića za rotor za jači zalogaj, glatkije kočenje i povećan životni vek jastučića • specifični dizajni vozila - odgovaraju OE formi, fit i funkcija za vrhunsku snagu i povećan životni vek jastučića• najteže bočno istjecanje-0.05 mm (0.002") ili manje za smanjenu pulsaciju pedala, buku kočnice i produženi vijek trajanja • mill balanced edges - 100% validacija osigurava odgovarajuću ravnotežu i minimizira uklapanje vibracija odaberite : 2010-2013 Audi Q7 2003-2006,2008-2010 Porsche Cayenne 2009 Volkswagen Touareg 2 2010 Volkswagen Touareg i još mnogo toga - dodajte svoje vozilo na naš Fit widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.