• Novo
Wynwood Studio štampa Sapphire Geo Ornament Holiday and season Holidays Wall Art Canvas Print Blue tirkiz 20x20

Wynwood Studio štampa Sapphire Geo Ornament Holiday and season Holidays Wall Art Canvas Print Blue tirkiz

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Dajte svom kućnom dekoru jedinstven izgled sa Sapphire Geo ornamentom iz Wynwood Studio Prints, prekrasnim umjetničkim djelom za praznične zidove koje su vještinom i stilom izradili autentični umjetnici. Štampano vrhunskim bojama na visokokvalitetnom platnu kako bi se osiguralo da se njegova prepoznatljiva plava nijansa ističe dok odoli blijedi. Njegovi fini detalji i zadivljujuća završna obrada čine ovo umjetničko djelo savršenim završnim dodirom vašeg zidnog dekora. Platno otporno na skupljanje, profesionalno ručno razvučeno u drveni okvir debljine 0,75 inča. Štampano pomoću visokokvalitetnih mastila za garantovanje definicije i živih boja. Stiže spreman za vješanje. Ekser i vješalica uključeni.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Indigo Sphere II

KM 5.00

36x36 Umjetnost platnenog zida pod nazivom " Indigo sfera II" Smatramo da je zidna umjetnost najvažniji aspekt izgleda i osjećaja svake sobe Umjetnost upotpunjuje sobu i sa samo nekoliko d

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.