• Novo
Okvir bijelog drveta Foto okvir sa UV zrakoplovom i kiselinom

Okvir bijelog drveta Foto okvir sa UV zrakoplovom i kiselinom

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Veličina navedena za ovaj okvir je veličina unutrašnjosti - ili veličina umjetničkih djela okvira će se primiti. Ovaj stil okvira standard je u bijelim okvirima za slike - spajalica dizajna. Upečatljiva tri četvrtina inča široka mat bijela bijela boja na vrhu punog drveta. Ruka napravljena da bi se prikazala vaše fotografije i umjetničke djela. Izgradnja punog drveta sa ljepljenim i v-prikovanim uglovima. Akrilni prednji prednji dio, besplatan podlozi za pjenu i viseći hardver (veličina 11x14 i manji uključuju e LELEL za gornji displej tablice). Ponosno po mjeri napravljenim u SAD-u! Naša trgovina O nama Kontaktirajte nas Dodaj u omiljene prodavače Okvir za pikciju od punog drveta uključuje UV akril Sranjena zaštita, akrilna ploča za pjenu, viseći hardverski zidni okviri za oblikovanje okvira za porodične fotografije - bez prostirke popisane za ovaj okvir je Veličina unutrašnjosti � ili veličina umjetničkih djela okvira će se prilagoditi. Ovaj stil okvira standard je u bijelim okvirima za slike - spajalica dizajna. Upečatljiva tri četvrtina inča široka mat bijela bijela boja na vrhu punog drveta. Ruka napravljena da bi se prikazala vaše fotografije i umjetničke djela. Izgradnja punog drveta sa ljepljenim i v-prikovanim uglovima. Akrilni prednji prednji dio, besplatan podlozi za pjenu i viseći hardver (veličina 11x14 i manji uključuju e LELEL za gornji displej tablice). Ponosno po mjeri napravljenim u SAD-u! Zainteresovan za veliki poredak? ** Pitajte nas o našim skupnim popustima! ** Zanima vas prilagođena veličina ili prilagođenu boju? ** Volimo prilagođene narudžbe, samo pitajte! ** Visina predmeta : Nije dostupno.Item Dužina : Nije dostupno.Item širine : Nije dostupno.Tej : Frames.Material : Wood.Color : White. Oblik : Rectangle.Style : Savremeni okvir od punog drveta, uv otporna na akril, punjenje pjene bez kiseline, viseći hardver. Gsize : 26x6.Mounting : zid.Country/region proizvodnje : Sjedinjene Američke Države. Tip stakla : UV presvučen akril. Okomito ili vodoravno. Psip : White.Photo Umetanje : Back-Loading.Prow-loading : None.California Prop 65 Upozorenje : Ovaj proizvod može da vas izloži hemikalijama, uključujući prašinu od drveta, koja je poznat državi Kalifornij da izazove rak. Za više informacija potražite u P65 WARNING DOT CA DOT GOV.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Otvaranje foto kolaž

KM 15.49

Fotografija je uistinu jedan od najboljih načina za hvatanje dragocjenih trenutaka u našem životu Prikupite te uspomene i stavite ih zajedno u ovaj okvir kolaža sa 9 prozora...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.