• Novo
22g dvostruka kuka hobotnica ribolovna lubla umjetna silikonska mekana mama

22g dvostruka kuka hobotnica ribolovna lubla umjetna silikonska mekana mama

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Visokokvalitetni * izrađeni od visokokvalitetnog materijala, izdržljivog i praktičnog za korištenje * Mekani hobotni mamac : Oktobovni okvir za plivanje izrađen je od mekog visokokvalitetnog plastičnog materijala, sa tvrdom teksturom, za višekratnu, za višekratnu upotrebu, izdržljive i posebno ugriz- Otporan * Lifeličan mamac : Svaki mamac za lignje za troling pričvršćen je s teškom suknom kako bi se spriječilo korov od pokrivanja. Mamac od hobotnice izgleda u životu i fleksibilno pliva u vodi * petlji i dvostrukim kukama : visokokvalitetne jednobojne kuke i trokrevetne kuke povezane su s glavom kako bi povećali brzinu pohađa za vašu ciljanu ribu. Dodatna petlja na vrhu mamca od hobotnice može se povezati s drugom kukom sa postavljanjem glave : * Materijal : TPE * Boja : narandžasta / siva / zelena / ružičasta / crna / fluorescentna * Veličina : 11cm * Težina : 22gpackage uključuje : 1 x hobotnica Swimbaitote : 1. Stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od slika prikazanih na web stranici uzrokovanoj mnogim faktorima kao što su svjetlina vašeg monitora i svjetlosne svjetline.2. Molimo vas da vam omogućuju blago ručno mjerno odstupanje za podatke. 1pc 22g / 11cm dvostruka kuka za ribolov lure umjetna silikonska mekana mamaca . Svaki proces, svaki proces je strogo implementiran u skladu sa procesnim standardima, uštedite više novca . mi ćemo ga uštedjeti što prije. Kad naručite . Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, riješit ćemo ga za vas.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Troutbeads Moplelleds

KM 3.00

Ove tvrtke Troutbeads pjegave perle su detaljne mamce koje privlače grabežljive ribu Dizajnirani su da izgledaju nerazdvojci od stvarnih jaja pastrve Možete dobiti ove ribolovne kuglice u

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.