• Novo
chaolei prsten za žene podesivi prst prsten Jednostruka spirala za anksioznost za žene zavojnica prstenovi prstenovi pokloni za žene muškarce

chaolei prsten za žene podesivi prst prsten Jednostruka spirala za anksioznost za žene zavojnica prstenovi

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Veličina : anksiozni prsten sa perlama Podesiva težina otvaranja : jedan gram teži oko 2 grama, ovi prstenovi koriste tehnologiju pozlaćivanja, proizvodnju, nije lako izblijediti, nije lako za alergije.Smanjite anksioznost : ovi prstenovi za anksioznost mogu se rotirati okolo i potpuno rotirati po traci kada vam je posebno dosadno i razdražljivo, možete okrenuti ove perle za prstenje može vam pomoći da ostanete mirni i opustite se,može efikasno stresati, anksioznost, osloboditi negativnu energiju, a takođe može donijeti sreću.pokloni; prstenje za tjeskobu, za vašeg ljubavnika, muža, ženu, djecu, dečka, roditelje, prijatelje i kolege, za rođendane, godišnjice, praznike, praznike, mature, Božić i Dan zaljubljenih to je dobar poklon.Funkcija prstena : petlja za heklanje je posebno dizajnirana za ljubitelje pletenja vunenih kutija. To može svoj i čine tkanine rad brže. Mašna za heklanje je ručno rađena, nije izdržljiva i podesiva. Prsten ovog prstena se lagano proteže tako da se lako može uvući u prsten koji želite. Samo žičana petlja da je nosite na lijevoj ili desnoj ruci.Materijal : legura Materijal : legura prsten za muškarce vjenčani prsten za muškarce prsten za muškarce nerđajući čelik. Smanjite Anksioznost : Ovi Prstenovi Za Anksioznost Mogu Se Rotirati Okolo I Potpuno Rotirati Po Traci Kada Vam Je Posebno Dosadno I Razdražljivo, Možete Okrenuti Ove Perle Za Prstenje Može Vam Pomoći Da Ostanete Mirni I Opustite Se,Može Efikasno Stresati, Anksioznost, Osloboditi Negativnu Energiju, A Takođe Može Donijeti Sreću. prsten za muškarce srebrni prsten za muškarce zlatni 14k prsten za muškarce prilagodite. Funkcija Prstena : Petlja Za Heklanje Je Posebno Dizajnirana Za Ljubitelje Pletenja Vunenih Kutija. To Može Svoj I Čine Tkanine Rad Brže. Mašna Za Heklanje Je Ručno Rađena, Nije Izdržljiva I Podesiva. Prsten Ovog Prstena Se Lagano Proteže Tako Da Se Lako Može Uvući U Prsten Koji Želite. Samo Žičana Petlja Da Je Nosite Na Lijevoj Ili Desnoj Ruci. prsten za žene sterling srebrni prsten za žene zlatni prsten za žene veličine 11. Veličina : anksiozni prsten sa perlama Podesiva težina otvaranja : jedan Gram teži oko 2 grama, ovi prstenovi koriste tehnologiju pozlaćivanja, proizvodnju, nije lako izblijediti, nije lako za alergije. prsten za žene podesivi prsten za žene srebra 925 prsten za žene. Pokloni; prstenje za tjeskobu, za vašeg ljubavnika, muža, ženu, djecu, dečka, roditelje, prijatelje i kolege, za rođendane, godišnjice, praznike, praznike, mature, Božić i Dan zaljubljenih to je dobar poklon. ženski prsten veličine 7 prsten za žene veličine 6 prsten za žene veličine 8.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.