• Novo
JewelersClub Trio dijamantski prsten za žene – karatni bijeli dijamantski prsten Nakit-14k pozlaćeni srebrni Trio bendovi za žene -- Trio prsten Set JewelersClub

JewelersClub Trio dijamantski prsten za žene – karatni bijeli dijamantski prsten Nakit-14k pozlaćeni srebrni

Stupnjevi:
KM 440.00

Iznos
Tova je dostupna

Slavi Ljubav. Kada je u pitanju zabava nakit vam accessorize sa svakim danom, želite prstena koji su kao karizmatični kao i vi –. optimistični komadi koji zaista pokazuju vaš živahni duh. U Jewelers Club-u kujemo naš dijamantski akcentni Trio prsten postavljen od visoko izdržljivog nula-nikla, nula-olovnog 14k pozlaćenog srebra, za jak ring trio na koji možete računati i za udobnost i za ličnost, dan za danom. Naglašen originalnim bijelim dijamantima od 1/20 karata, ovaj trio prsten ima čvrstu postavku zupca koja sigurno drži svoje svjetlucave na mjestu. Jewelers Club Diamond Accent Trio prsten karakteristike : . - 14k pozlaćeno srebro. - Bijeli Dijamanti Od 1/20 Karata. . Šarm Slobodnog Duha. Dajte izjavu s ovim elegantnim slojevitim prstenovima koji sjaje šarmantnim karakterom i ličnošću – bilo da ih odlučite nositi zajedno ili pojedinačno. Naši ljupki bendovi dodaju pravu količinu sjaja bilo kojoj odjeći. Harizmatičan poklon za najmilije. Bilo da poklanjate ovaj prelepi prsten postavljen vašoj devojci, ženi, sestri, ćerki ili nećakinji, prsten Trio dijamantskog akcenta je zabavan i pozitivan komad koji će voleti da nosi – i divan simbol ljubavi svuda oko nas. Kvalitet Susreće Umjetnost. U Jewelers Club-u ponosni smo što našim kupcima nudimo ekskluzivan, kvalitetan nakit po razumnim cijenama. Pažljivo izrađujemo naše jedinstvene komade kako bismo vam pružili apsolutno najbolji kvalitet, umjetnost i izradu po cijeni. Set naslaganih prstenova savršen je za posljednji dodir vaše odjeće sa sparkle & personality. Jewelers Club Diamond Accent Trio Ring Set je napravljen od 14k pozlaćenog srebra koji je poliran do visokog sjaja i završen prelijepim bijelim dijamantskim akcentima od 1/20 karata. Tako da možete računati na ovaj srebrni bend trio da donese harizmu-svaki put kada ga nosite. Želite kvalitetno izrađen set dijamantskih traka sa elementima koji čvrsto drže i sigurni su za vašu kožu. Naša grupa ima jaku postavku krakova koja drži svoje prekrasne dijamante čvrsto na mjestu. Prsten trake za žene su kovani od visoko izdržljiv nula-nikla, nula-olovo 14k pozlaćeno srebro, i stručno izrađen za zaštitu kože od iritacije – za vrhunsku udobnost i habanje. Naslagani izgled koji volite-sa pravom količinom sjaja. Naši naslagani prstenovi za žene imaju šarmantan 14k pozlaćeni srebrni ton koji daje izjavu da li ih nosite slojevito ili odvojeno. Ovaj srebrni trio modnih prstenova blista karakterom i ličnošću, dodajući savršen dodir živopisne zabave bilo kojoj odjeći.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.