• Novo
Sebile® Pivot žaba

Sebile® Pivot žaba

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Sebileva pivot žaba, dostupna u veličini 2 1/2 "i 8 boja, dodaje neke potrebne inovacije u kategoriju šuplje žabe. Koristeći gravitacijski kukir, okretni jednostruki špokir, omogućava kuku da se udiju za slobodno okretanje To omogućava manje snaga i povećava omjere spajanja i slijetanja. Dvije sustave za slijetanje teško je kucati bas, ali okretna žaba fokusira svu silu koju ribolov primijene na jednoj kuku! CLAS, radeći mamac između jastučića dok pauziramo povremeno. Sebilev sistem gravitacionog kuka koristi okretnu kuku koja optimizira BESPLATNO ribolov žabe i povećava se sa priključnim omjerima za kolaps za maksimalnu penetraciju kuka. Opremljen je okruglim savijanjem, širom -Pap ponderisani crni ponikl kuka. Pozicija kuke kobilica žaba što ga čini više kontroliziva za vrijeme pretresa. Svestran dizajn može se koristiti na otvorenoj i u otvorenoj vodi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3D Minnow 3-1 2

KM 1.67

Kristal 3 D Minnow dat će slanu vodenicu raznolike mogućnosti hvatanja riba u veličini i boji kako bi se podudaralo sa bilo kojim uvjetima ribolova Pouzdana kristalna minnow akcija pobolj

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.