• Novo
Mantil za muškarce, grijani Sako, lagani grijaći sakoi Vanjska topla odjeća grijana za jahanje skijanje ribolov punjenje preko grijanog kaputa za muškarce i žene Red 5x-Large

Mantil za muškarce, grijani Sako, lagani grijaći sakoi Vanjska topla odjeća grijana za jahanje skijanje

Stupnjevi:
KM 63.99

Iznos
Tova je dostupna

O 2023 muški sako i kaput : karakteristike : sako za muškarce,lagani sakoi za muškarce,muški jakni sa vjetrovkama za muškarce, muški jakni, muški donji sakoi i kaput,lagani, sako za muškarce, pufnasti sako, sako za muškarce fashionako želite jedinstven uzorak za svoju svakodnevnu garderobu, ovaj kardigan je upravo ono što vam treba! Jednostavan rez je ležeran i moderan i nikada ne izlazi iz mode. Biće to savršen poklon za vašeg oca, dedu!Odgovarajući prijedlog : uparite s nakitom za čizme za lagan dnevni izgled. savršeno za sva godišnja doba. Može se koristiti čak i kao alternativa kaputu, sakou ili bluzi u proljeće i jesen, a može se čak i samostalno nositi ljeti! Uparite ga sa slamnatim šeširom i torbicom za Moderan ljetni izgled.O ovoj jakni i kaputu garancija nakon prodaje : Ako naiđete na bilo kakve probleme tokom kupovine ili upotrebe, javite nam na vrijeme i mi ćemo to riješiti na vrijeme. Možda nećemo moći svaki proizvod učiniti savršenim, ali dat ćemo sve od sebe da riješimo problem za vas. Hvala na razumijevanju.Topli Savjeti1. Molimo uporedite detaljnu veličinu sa vašom veličinom prije kupovine! (Molimo pogledajte veličine na našim slikama da izvršite kupovinu)2. Boje se mogu neznatno razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo vas da shvatite da može doći do greške od 1-3 cm zbog ručnog mjerenja. (Sva mjerenja su u centimetrima, imajte na umu da je 1cm = 0,39 inča, 1 inč = 2,54 cm) moderno i BEZVREMENSKO - gledate u zaista nevjerovatan vintage kaput koji će vas sa stilom i samopouzdanjem provesti kroz zimu. Budi hladan i toplo. Odličan kao poklon-klasični zimski kaput je jedan od onih retkih bezvremenskih proizvoda koji se uvek ceni kao poklon, zbog čega je savršen poklon za vašeg tatu, muža, sina ili prijatelja. Dajte ovaj promišljeni poklon za sljedeći rođendan vaše voljene osobe, Dan očeva ili za Božić. Mnogo prilika-klasični trenchcoat postao je modni element i pogodan je za casual, posao, posao, na otvorenom, putovanja, park, sastanke ili svakodnevno nošenje.Možete nositi jakne sa vjetrovkama, u skladu sa džemperom, jaknama za odijelo, majicama ili majicama na kopčanje. Savršen poklon i veličina-hemijsko čišćenje. Molimo pogledajte našu tabelu veličina. Ovaj kaputić za haljine je dobar savršen poklon za tatu, muža ,sina ili, i odijela za jesen ili rano proljeće. Odgovarajući savjet - sigurni u koju veličinu naručiti? Molimo obratite pažnju na informacije o veličini na stranici proizvoda i tablicu veličina prodavca na slikama proizvoda, kao i na povratne informacije naših kupaca kako biste osigurali tačno uklapanje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.