• Novo
Ženska ljetna casual boho haljina od pune boje rufffle s kratkim rukavima visoki struk midi plus veličina plaže haljine zeleni xxl

Ženska ljetna casual boho haljina od pune boje rufffle s kratkim rukavima visoki struk midi plus veličina

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Napomena : Uporedite slike veličine i odaberite odgovarajuću veličinu prije kupovine; Predlažemo da naručite u većoj veličini! ! !. Ženska plus veličina Elegantna jednostavna dizajna Line Crew Crt Letth Bo Ho haljina. Materijal : pamuk. Visokokvalitetna tkanina prilično mekana i prijateljska s kožom, ne vidi kroz .. Fatures : okrugli vrat, kratki rukav na listu, rastegnuti dio struka, linijski oblik, vintage, ugodno za nošenje, savršeno za ljeto . - Savjeti za nošenje : Midi haljina sadrži labav ugradnju koji smo preporučili dodavanje pojasa da biste prikazali svoj fenomenalni struk!. - Ova boemska maxi midi haljina prilično je sjajna za ljetnu plašku, kućnu nošenje, ured ili pohađanje vjenčanja, medenog mjeseca, datumu s dečkom . - Prebacivanje uputstva : Preporučena ručna pranja, izbjegavajte korištenje izbjeljivanja, ne pranja haljinu vrućom vodom, družite se na suha . - Dostupne su umuci. Boje se mogu pojaviti malo drugačije putem web stranice zbog rezolucije računarske slike i postavki monitora . - uparite ovu ruffle midi haljinu sa čizmama, sandale ili visokim potpeticama za retro, povremeni ili vintage izgled. Pogodno za razne prigode. Ova srednja haljina može se nositi kao alter napomena : Uporedite slike veličine i odaberite odgovarajuću veličinu prije kupovine; Predlažemo da naručite u većoj veličini! ! ! Empire struk, suknja s kratkim ljuljačkama, bočni džepovi, puna dužina i ležerni slobodni stil. Sigurno biste voljeli način na koji čine da izgledate i osjećate . ove ljetne haljine su od pamuka. Meka, udobna i prozračna za vruće ljetne i vlažne dane; Lagan, ali ne vidite kroz. Labav stil. Ured, kuća, vrt, kupovina. Možete ih nositi svaki dan i svugdje . savršena utakmica sa : stanovi ili papuče za povremeni izgled. Cipele sa visokim petom za seksi i elegantan osjećaj. Čizme ako se haljina dodirne samo tele.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.