• Novo
Tank Tops za žene Casual Summer Fashion Square Neck Tie Dye mramoriran labav kroj udoban Tank Tops

Tank Tops za žene Casual Summer Fashion Square Neck Tie Dye mramoriran labav kroj udoban Tank Tops

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Ženska ljetna moda štampani kvadratni vrat Casual labav rezervoar Top Features : 1.Karakteristike : V-izrez,kratki rukav,pulover ,Casual topovi, Casual odjeća,moderan i modni dizajn,ljetni casual topovi.2.Materijal : Poliester (napravljen od visokokvalitetne tkanine, lagan mekan i udoban. 3.Gornji dio ga čini seksi i privlačnijim za nošenje. 4.Prilika : ležeran,Daliy,rođendan, izlasci,jesen,plesni nastup, zabava, vjenčanje, za posao, kod kuće Odmor i više. Odijelo za proljeće i ljeto.5.Napomena : ručno ili nježno pranje u mašini u hladnoj vodi / ne izbjeljivati / sušiti u liniji. Sva naša odjeća dizajnirana je za azijsku figuru, što znači da bi bila manja od uobičajenih Evropskih veličina. Molimo pogledajte našu vlastitu tabelu veličina i možete je pronaći na našim slikama ili iz opisa. Sezona : ljeto i proljeće Spol : Žene prilika : dnevno,ležerno materijal : poliesterski model Tip : Printed Style : Casual,Moda,udobnost dužina : Regularnobrzina : Standardkako oprati : ručno pranje hladno,objesiti ili sušiti Sušnošta dobijate : 1kom ženske majice materijal : ove majice za rezervoare su napravljene od visoke kvantnosti od 95% poliestera,5% spandeksa. Lagana rastezljiva i meka tkanina, udobna za nošenje u casual labavom stilu. Utakmica : sa svojim trendi izgledom za mršavljenje, lako se slaže sa svakom odjećom. Može ići sa bilo čim poput sakoa, kardigana, šortsa, suknji, farmerki i tajica. Klasični dizajn je idealan izbor za modni stil!. Prilika : savršeno za dom, vikend okupljanje, posao, klub, odmor, putovanja, aktivnosti na otvorenom ili druge prilike.Jednostavan i dizajn prirode čini ovaj tops je pogodan za svaku priliku, ured, posao, škola, crkva, intervju, kupovina, piknik, putovanje, zabava, večera, datum ili samo kod kuće. Azijska veličina : Molimo provjerite tabelu veličina prije naručivanja. Samo za referencu. Njega pranja : perite u mašini ili ručno hladnom vodom i osušite ili osušite. Ne izbjeljivati.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Scoop ženski Top

KM 1.00

Vaš petak odbrojavanje počinje sada sa ovog vikenda dostojan Tank Top iz Scoop Silueta bez rukava sa širokim naramenicama savršeno se slaže s vašim omiljenim uznemirenim traperom i san

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.