• Novo
Bigersell haljina za žene Moda žene ljetni povremeni V-izrez Print Tank haljina bez rukava Mini haljina Ženska Plus Sunčanica stil 24762, ženske visoke niske haljine zelena s

Bigersell haljina za žene Moda žene ljetni povremeni V-izrez Print Tank haljina bez rukava Mini haljina

Stupnjevi:
KM 11.18

Iznos
Tova je dostupna

P5 : kako da izvučem bore? Ova ženska ležerna haljina nema uputstva za njegu. Ženska seksi haljina s visokim prorezom na Bedru, kvadratni vrat, Midi haljine sa špageti remenom, ženske seksi haljine sa šljokicama, klupska haljina s V izrezom bez rukava, Ruched koktel Bodycon haljina s jednim ramenom, Ruched Bodycon Mini rukav, duge rukave, koktel kratke haljine Mini Wrap Dress V-izrez, Dugi rukav, baršunasti Bodycon Glitter Ruched koktel haljine, Ležerne haljine s koktelom bez rukava, Bodycon Mini seksi klupske haljine ženske ljetne haljine s kratkim rukavom, drobljene baršunaste Mini kratke haljine, ženska Dolčevica, Dugi rukav, Bodycon Maxi haljina. Tako izgleda sjajno sa sandalama, štiklama i patikama. Odgovor : Ne, nije! Ova žena se oblači bez ugrađenog grudnjaka. P3 : da li biste ovo smatrali koktel haljinom? Kao dovoljno dobar za vjenčanje sa koktel ruho?. Odgovor : haljina sa kratkim rukavima se može podesiti gore za dole za vremenske uslove, ali je napravljena od veoma tankih materijala na rukavima i nije prevruće. Ili koristite pahuljicu no heat airing na mašini 5 minuta.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.