• Novo
Elegantne haljine za žene klirens haljine s okruglim izrezom bez rukava Crew vrat crne haljine za žene plus size haljina dužine čaja, narandža, 3XL

Elegantne haljine za žene klirens haljine s okruglim izrezom bez rukava Crew vrat crne haljine za žene

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Lako se kombinuje sa Sandalom, štiklama i kardiganima.Mi u NAMANYLEU prodajemo sve vrste ženske i muške odjeće, naš cilj je da našim kupcima pružimo visok kvalitet i najpovoljnije cijene, svaku odjeću koju želite možete pretražiti po našem imenu kako biste pronašli odjeću koju želite : namanyle+ top/majice/prsluci/haljine/pantalone.✨Karakteristika : V vrat ; bez rukava ; duga/Maxi / dužina poda ; pogodno za proljeće i ljeto.✨Stil : ženske jednobojne maxi haljine, duge haljine sa cvjetnim printom, Tie-dye haljine za špagete, haljine na plaži cami, boho maxi haljine bez rukava, duge maksi haljine s džepovima, široke lepršave haljine, maxi haljina za zabave s V izrezom, haljina s dugim prugama. Super meka i udobna, pogodna za većinu oblika tijela. Odjeća ženska majica haljine za žene crna diplomirana haljina zelena haljina dugi rukav midi haljina vjenčanice Ležerne vjenčanice online prodavnice odjeće za žene haljina vjenčanica sa rukavima formalna haljina za žene žute maturalne haljine haljina ženske crvene satenske haljine djeveruše haljine u blizini mene kratka bijela haljina 60-ih dress blazer dress boho vjenčanica bridal stores club dress vjenčanice dress dress summer cocktail haljine.✨Prilika : popularan je za krstarenja i bijeg na plažu, odmarališta ili samo za ležernu šetnju plažom.Ova modna casual maxi haljina ima lepršav izgled, laskajući svim tipovima tijela. ?【Stil】ljetna haljina za odmor na plaži, casual sleevelss, V-izrez redovnog kroja, boho cvjetni print, kaiš za špagete, maksi haljine jednostavnog, rastezljivog, ležernog, slobodnog kroja. Prostran za stomak i bokove.✨Maxi haljina za žene bez leđa Cami haljina Casual dugi sarafan✨utakmica : uparite je sa japankama za ležerniji ljetni dan/noć ili je obucite sa štiklama za otmjeniji događaj ili priliku.Ova haljina će pokazati vaš jedinstveni modni stil, mora imati komad u vašoj garderobi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.