• Novo
MAJICA PHAMPION MUŠKARCA LONGLEVE PERFERESA, do veličine 3XL

MAJICA PHAMPION MUŠKARCA LONGLEVE PERFERESA, do veličine 3XL

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Nastupite kao šampion. Taj tee sa dugim rukavima na raspolaganju sadrži vlagu i zaštitu mirisa da biste ostali hladni, suvi i udobni tokom atlettetskih aktivnosti. Cca. Mjerenja modela : visina : 6'1 ", struk : 30-1 / 2", prsa : 37 ", ramena : 45". Model nosi veličinu M. Lagana. Crewneck. Dugi rukavi. Dvostruka suha majica je brza suha, blokirana tkanina koja se vrti vlaga da bi se stvari sačuvale i ugodne. Fresh IQ napredna tehnologija zaštite mirisa napadne bakterije koje uzrokuju miris u vašoj odjeći koja uzrokuje miris - pa sada možete osjetiti svjež cijeli dan. UPF ocjena 50+ za zaštitu od štetnih UV zraka. Reflektivni šampion "C" logo na lijevom rukavu i šampion skriptu u centru za povratak nazad. 100% poliester. Mašina koja se može prati. Uvezeno. Prvak muška atletska majica dugih rukava.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

DRI-POWER® majica

KM 1.33

5,4 oz. / yd², 50 / 50 pamuk / poliesteroxford je 47 / 53 pamuk / poliesterpreshrnkadvanced upravljačkim vlagom Mekše ručno i odlično printabibilnost koferi na ramenima, kapljice, d

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.