• Novo
Miabella ženski kultivirani slatkovodni biser karat T. G. W. kruškoliki ametist okruglo rezani tanzanit i dijamantski naglasak srebrni prsten od srebra

Miabella ženski kultivirani slatkovodni biser karat T. G. W. kruškoliki ametist okruglo rezani tanzanit

Stupnjevi:
KM 23.50

Iznos
Tova je dostupna

Boja, klasa i stil, ako je to ono što tražite, onda je ovaj izvrstan slatkovodni biserni ametist, tanzanit i dijamantski akcenat leptir prsten najbolji izbor. Izrađen od sjajnog sterling srebra, ovaj sjajni prsten sadrži kultivirani slatkovodni biser (8-8, 5 mm), četiri kruška, set krakova, drago kamenje od ametista (4x3 mm), četiri okrugla reza, set krakova, tanzanitno drago kamenje (2, 75x2, 75 mm) i dva okrugla reza, set krakova, dijamanti (G-H-i, I2-i3) raspoređeni u leptir dizajnu. Poliran do sjaja, ovaj očaravajući prsten savršen je za dobrodošlicu sezoni proljeća. Izrađen u Sterling srebru. 8-8, 5 mm kultivisani slatkovodni biser. 1ct t.g.w. ametist i tanzanit. Rez Ametista : Kruška. Tanzanit Rez : Okrugli. Dijamantski Naglasak. Dijamantski Rez : Okrugli. Dijamant Boja : G-H-I. Dijamant Jasnoća : I2-I3. Kamenje Sa Zupcima. Traka sa : 1,8 mm. leptir prsten. Juni Birthstone. Visoka završna obrada-završena visokim lakom za dodatni sjaj i sjaj. Upakovano do savršenstva-sa Miabelom dobijate više od sjaja jer su svi naši komadi upareni sa krpom za poliranje i garantnom karticom umotani u zadivljujuću kutiju za poklone. Bezvremenski klasici-prihvatanje najnovijih stilova važno je za Miabellu, ali njihovo pretvaranje je naš cilj. Možete pronaći elegantne klasike po cijeni pristupačnoj za sve džepove!. Globalno Zanatstvo-Miabella je vrhunac više od 40 godina iskustva u proizvodnji i dizajnu. Naši gemolozi, dizajneri i kupci putuju svijetom kako bi dobili visokokvalitetne dragulje i inovativnu inspiraciju za svaki komad. Miabella fine jewelry imao je jedinstven komad za svaki stil. Miabella garancija-miabella garantuje da sav nakit koji prodajemo zadovoljava najviše standarde i da je logo marks proizvodi visokog kvaliteta, vrhunska inspekcija, vrhunski materijali i zapanjujuće vrhunska konstrukcija i dizajn. Svi materijali su certificirani tačni u skladu sa standardima Odbora za budnost draguljara. 100% zadovoljstvo zagarantovano-naš veoma posvećen tim za brigu o korisnicima uvek rado pomaže, ako je potrebno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.