• Novo
Ženska majica s nasmilijom sa kratkim rukavima, veličina XS-3XL

Ženska majica s nasmilijom sa kratkim rukavima, veličina XS-3XL

Stupnjevi:
KM 7.22

Iznos
Tova je dostupna

Nosite svoj osmijeh na rukavu .. bukvalno. Svijetla i vesela košulja kampa ima alover smajlišnog ispisa i opušteno fit. Uparite ga sa odgovarajućim kratkim hlačama (prodaje se zasebno) i bit ćete osmijeha za glavu u toe. Kakva zabava! Ili mešajte i mečjte sa svojim ostalim povremenim favoritima da biste stvorili sladak izgled. Materijal : 100% viskoza. Njega : Mašina koja se može prati. Zemlja porijekla : Uvezeno. Veličina : Model je 5'10 "i nosi veličinu S. Fit : opušteno. Izrez : zarezni ovratnik. Zatvaranje : Gumb sprijeda. Rukavi : kap na ramenu kratki rukav. Džepovi : Nema. Značajke : Alover Print. Ženska majica s nasmijila sa kratkim rukavima.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda

KM 7.11

Modne žene Ljeto pola rukava pulover Pulover Pulo boja Tops Fetures : 1.Feature : okrugli vrat, tisak, casual habanje, kratki rukav, elegantan i modni dizajn, ljetni casual vrhovi...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.