• Novo
Positano charcoal 5'3 7'3 modernog pravokutničkog područja područja

Positano charcoal 5'3 7'3 modernog pravokutničkog područja područja

Stupnjevi:
KM 147.62

Iznos
Tova je dostupna

BOLD Positano kolekcija prikazuje živopisan leopard obrazac ispisa u neutralnim tonovima koji će raditi super s toliko stilova. Prekrasna i mekana, ova tepih sadrži udobnu nisku hrpu sa minimalnim za bez prolijevanja. Izvrsno za područja s visokim prometom poput zauzetog dnevnog boravka ili spavaće sobe. Mašina tkana u Turskoj sa 100% polipropilenom. Spot ili profesionalno čistite samo. Jastuk za propise preporučuje se za dodatnu udobnost i produženje života vašeg prostirke. 100% polipropilen. Mašina tkana u Turskoj. Niska hrpa. Visina gomile : 0.2 ". Samo zatvoreni. Modni i eklektični, ovaj moderni stil prostirki dodaje elegantan pogled na vaš prostor. Drveni ugljen, van-bijeli, sivi. 5 'x 8' pravougaonik Prostirke. Raznolikost boja i veličina dostupne su u zbirci. Dizajniran tkalci. Dizajniran da izdrži svakodnevnu habanje, ovaj prostirki je odobren i kućni ljubimac. Savršeno za velike prometne površine vašeg doma kao što su dnevni boravak, blagovaonica, kuhinja i hodnici . lako se čistim i održavamo, redovito vakumiramo i čistim čistom krpom. Uvijek testirajte malo područje. Kanister vakumi bez bara bez žitarica za upotrebu na prostirkama, ali možete koristiti i pomoću Ručni prilog na uspravnom vakuumu. Funkcionalna mala hrpa omogućava pogodan položaj u ulazu, ispod namještaja, a neće izreknuti vrata . Jednogodišnja garancija proizvođača.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Blakley Chenille jastuk

KM 1.00

Vrijeme je da oslobodite divlje strane, kao i vaš unutrašnjost, s podebljanim uzorkom i dimenzijom jastuka za bacanje Cher Cheetah Pozadina tonalne boje reprodukuje se domaćin od podeblja

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.