• Novo
Chealter rezač za ribolov sa LED svjetlom, pojačano staklo i sečiva od nehrđajućeg čelika koje su rezne pletenice čiste i glatke svaki put

Chealter rezač za ribolov sa LED svjetlom, pojačano staklo i sečiva od nehrđajućeg čelika koje su rezne

Stupnjevi:
KM 7.20

Iznos
Tova je dostupna

Idealno rješenje za one koji žele bolji pogled na rad s malim prijevozom. Obrezivanje muha ili vezanja čvora, koji ima uvećavača u spremnosti je san koji se ostvaruje za sezonski ribolov ili hobista. Novi dizajn čvrsto drži 3x servifni objektiv u više položaja i nabija se zatvorenim za lako skladištenje. Kao i svi naši snimci, ovi varalice mogu se smanjiti preko pletenice, mono i fluoro linije svaki put. 3x uvećavajuća sočiva idealna je za vezanje muva ili rad s malim priključenjem. Preseče 50 lb. pletenice i mono linije čiste i glatke svaki put. 4 Alat : Povećavajući objektiv, dugački snimci, LED svjetlo i sredstvo za čišćenje udica. Koristite ruke u vezi sa ribolovom prslukom ili sa uključenim vrpcom. 36? Uvlačivi tetter drži vaš snajp uvijek zgodan, nikad ne gubi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.