• Novo
Ženski kombinezon od pamučnog platna ležerni kombinezoni sa podesivim remenom bez rukava Plus kombinezoni sa širokim nogama veličine

Ženski kombinezon od pamučnog platna ležerni kombinezoni sa podesivim remenom bez rukava Plus kombinezoni

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

✿DOBRODOŠLI U MOJU TRGOVINU ODJEĆE✿. ♥24-satni odgovor na liniji. ♥Povratak bez muke . ♥NEKO JE PITAO . P : Da li je kvalitet odjeće opisan?. O : da, ako proizvod koji primite nije opisan, spremni smo da vam damo puni refund. P : Kako izabrati veličinu?. O : mi smo azijske veličine, predlažemo da kupite veću veličinu. ✿ Od meke rastezljive brzosušeće visokokvalitetne tkanine. Pro-skin, elastično izdržljiv, olakšava punjenje i veoma udoban za nošenje. ✿. ♥Hvala vam što ste odabrali moju trgovinu, želim vam dobar materijal za kupovinu - ovaj Jednodijelni kombinezoni izrađeni su od meke tkanine, dobro izrađeni. glatka, rastezljiva i prozračna, udobna za nošenje. Bez skupljanja, bez pilinga i visokog kvaliteta. Karakteristike-ženski kombinezoni casual stil, meki fino pleteni viskozni materijal, lagan i prozračan, odijelo za proljeće ljeto jesen. Labav i slobodan struk, jednostavan za oblačenje i skidanje, jednostavan i klasičan dizajn, neophodan je za svaku garderobu. Podudaranje-ovi kombinezoni savršeni su za nošenje sa jaknama, patikama, sandalama i japankama, dugim naušnicama, upadljivim ogrlicama, visokim potpeticama i šeširima na plaži za odjeću. Savršen kombinezon za vaše ljeto/proljeće / jesen. Nosite kardigan preko kombinezona širokih nogu po hladnijem vremenu. Prilike-ovi kombinezoni za ženesavršeni su za svakodnevne casual, klupske zabave, povratak u školu, poklone za godišnjicu, formalne prilike, rođendanske poklone, večere, ured, odmor na plaži, koktel zabave, vjenčanja, vanjske i druge posebne prilike. Napomena-da biste bili sigurni da je vaša narudžba zadovoljena, pogledajte informacije o veličini prodavca na slici ili opisu. Možete nas konsultovati, možemo vam dati najbolji plan veličine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.