• Novo
Abeceda Avantura Zidna umjetnost

Abeceda Avantura Zidna umjetnost

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Abeceda Avantura slika je naš odgovor na obrazovanje i dizajn u kombinaciji. Ovi šareni i himbilni znakovi pomažu roditeljima da uvode svoje dijete na abecedu, jer je učenje vašeg ABC-a tradicija koja je lakše kad je zabavno! Prvobitno ručno oslikao Bridget Kelly, ova rastegnuta reprodukcija zidne umjetnosti na platnu uključuje zabavne životinje i ćudljive znakove koji stvaraju zabavno iskustvo učenja za malu djecu. Perfect rasadnici Décor i montiranje na toddler, samo uklonite umjetnost iz kutije i visite na zid (nokti nisu uključeni) bez uokvirivanja bez stakla i nijedna umetnost za djecu i djecu. Izvorna akvarijalna umjetnost Ručno oslikana Bridget Kelly, a zatim se reproducirao na originalnoj umjetničkoj platnu i ruku ispruženoj preko drvenog okvira. Završeno na sve četiri strane . može se lako očistiti suvim mekom krpom. Veličina : 25 "širina x 30" visoka x 1,5 "duboka.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

36 36 2 brodski točak

KM 1.33

Ovaj 36 inčni brodski točak izrađen je od najkvalitetnijeg kvaliteta ružino drvo Njegov centar je opremljen zlatnim mesinganim čvorom Brodski točak je klasičan dizajn koji naglašava

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.