• Novo
Uhndy ženska ljetna suncokretova Ploka Dot Boho špageti kaiš polu - bek dugme dolje a-line Midi haljina sa pojasom i džepovima

Uhndy ženska ljetna suncokretova Ploka Dot Boho špageti kaiš polu - bek dugme dolje a-line Midi haljina

Stupnjevi:
KM 14.99

Iznos
Tova je dostupna

Opis : . Dugme Kroz Swing Haljinu Za Sunce, Haljina Sa Tačkama, Haljina Sa Cvetnim Printom. Polka Dot Print,cvjetni Print,dugmad, Polka Dot, haljina sa cvjetnim printom. Remen za špagete, haljina sa volanima. Bilješke : . 1. Zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta, stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od boje prikazane na slikama. 2. Lagano razlike u boji/uzorku između serija. 3. Veličina ne odgovara svima, pažljivo provjerite tabelu veličina i odaberite veličinu na osnovu vaše stvarne veličine. Paket Uključuje : . 1 x Ženska haljina za sunce. . . Print Na Točkice, Geometrijski Uzorak, Suncokretov Print, Dugmad, Bez Rukava, Otvorena Leđa, Elastična Leđa, Seksi Podesive Špageti Naramenice, Rub Sa Volanima, Visoko Elastični Struk, Samovezana. Dva Džepa Sa Strane, Srednje Dužine, A-Line Stil, Boho Haljina, Vintage Haljina. Ravne špagete su podesive, cvjetni print i dizajn bandeaua čine da ljeti izgledate glamurozno, modni šik boho midi haljina s prednjim dugmetom, elastični struk, pogodan za sve tipove tijela, slojevita podstava kako biste izbjegli providnost. T-haljina sa cvjetnim printom je super elegantna i šik, lako se kombinuje sa statement naušnicama, svjetlucavim ogrlicama, šeširima za sunce, tkanim torbama i štiklama sa remenima za elegantan i ženstven izgled. Pogodan i sa jaknama, džemperima, kaputima, čizmama, štiklama jedinstven dizajn : ramena, naborani izrez, prednja dugmad, džepovi, uključujući kaiš/kravatu od materijala koji se može skinuti, skriveni patentni zatvarač.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.