• Novo
Fabiurt Hoodies za žene Pulover za žene Zip duksevi za crtanje kapuljača, Ležerne prilike sa dugim rukavima V izrez obične duksere sa džepovima, bijeli

Fabiurt Hoodies za žene Pulover za žene Zip duksevi za crtanje kapuljača, Ležerne prilike sa dugim rukavima

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

FABIURT HOODIES ZA ŽENSKE 1/4 ZIP dukseve Crck String s kapuljačom Ležerne prilike dugih rukava s džepovima, Whitesyeday : Jesen, Resim Occasion : Ležerno, Majmiš Momaterijal : Poliesterstyle : Dužina ležera : Dugi rukav : Odgovara ture Sizethyckess : Standard Wow za pranje : ručno pranje ili strojno pranje, viseći ili se suhate na duksevima za žene Zip Up Slatke dukseve ženske ženske mine sa hoodu dukseve Zip Hoodie Pletena jakna Žene Lagane dukseve Duge Vrh rukava sa rukavima Zip up zimske dukseve sa patentnim duksevima s patentnim duksevima tinejdžerke Zip up hoodie žene 【materijal】 : ženske dukseve tkanine su mekani i lagani, debeli materijal ženskih vrhova dugih rukava omogućit će vam uživanje u okruženju u okruženju dugih rukava Toplinom, zadržavajući osjećaj izvrsnosti . 【Tip】 : Ova dukserica sa kapuljačom idealan je izbor u vašoj garderobi, jedan od najboljih izbora za proljeće, ljeto, pad ili zimsku odjeću. Lako se podudaraju sa pantalonama, trapericama, joggerima, dukljačima; I možete odgovarati bilo čemu što vam se sviđa iznutra, poput majica u donjemcrpu, vrhom tenk, gornji dio obrezivanja, prsluk itd. 【】 : Ženske vrhove dugih rukava je najbolji izbor za svakodnevno. Ležerni i labavi stil čini ga sjajnim za različite aktivnosti. Košulje s dugim rukavima pogodne su za svakodnevno trošenje, rad, vanjsku, školu, kupovinu, druženje, odmor i vježbu . 【Utakmica】 : Ovaj pad vrhovi za žene savršen je za slojevi ili sam. Dukseri tunike za žene su ga uparili sa svojim omiljenim trapericama za ležerno šik ansambl, prigrli udobnost sa gamašima i čizmama ili postići poliranu, a opet opuštenu auru kombiniranjem ga sa slatkišima. Možete bez napora iz afere obućene u ležernu postavku, čineći jesene majice za žene a moraju imati dodatak za svaku modu naprijed. Ženski patenci žene Žene tanke dukseve s kapuljačom za žene tanka tunika dugačka dugačka dugačka dukserica dugi tunički duksevi za žene Zip up duksele žene žene s.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.