• Novo
Slučajno američka odiseja

Slučajno američka odiseja

Stupnjevi:
KM 10.93

Iznos
Tova je dostupna

"Ponekad imigranti moraju podijeliti svoje iskustvo s ljudima koji su dovoljno sretni da borave u svojim zemljama rođenja. Ne samo da skine teret sa ramena, već da ostale svjesne stana na stotine miliona milijuna koji ostave zemlje godišnje širom svijeta. Ja sam jedan od tih imigranata. U ovoj kolekciji od dvadeset idne priče dijelim svoje iskustvo i iskustvo drugih poput mene kroz život mojih kompozitnih protagonista "-. Ponekad imigranti moraju podijeliti svoje iskustvo sa ljudima koji su dovoljno srećni da žive u svojim zemljama rođenja. Ne samo da skinem teret sa ramena, već da ostale upoznaju sa stanama stotina miliona koji svoje zemlje napuštaju svake godine širom svijeta. Ja sam jedan od tih imigranata. U ovoj kolekciji od dvadeset i jedna priča dijelim svoje iskustvo i iskustvo drugih poput mene kroz život mojih kompozitnih protagonista. Slučajno američka odiseja (meke korice).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pad štednog odobrenja

KM 20.00

Ženske sažetke dukseve duge rukavski jeseni modni prevelizirani duksevi Y2 K jakna s džepovima dugih rukava s dugim rukavima Napomena : Ručna ili nježna mašina pranja u hladnoj vodi /

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.