• Novo
Ženske casual dukseve pulover dugih rukava za žene siva veličina 2xl

Ženske casual dukseve pulover dugih rukava za žene siva veličina 2xl

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

HOOTAGS ženske dukseve duksele za žene rukav za žene siva veličina 2xlfeature : 1. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljivih materijala koji bi vaš svakodnevno nosio, novi izgled, novi izgled čini vas ljepšim 4.like Da li je nova ljubav, deklaracija o ljubavi! 5.great za zabavu, siguran sam da će vam se svideti! Sezona : : Proljeće / Jesen / Zimper, Djevojka : Poliesterstyle : Fullcoller Dužina : Redovna profila : Odgovara ture do veličine za pranje : Ručno pranje hladno, visi ili linijsko se suha što dobivate : 1pc ženska bluza Podudaranje : ove zimske modne dukseve lako je upariti s povremenim hlačama, trapericama, veselje koje se osjeća dodatno, ni previše kratko ni predugo, savršeno Hlače, tenisice, povremene cipele za stvaranje modnog i lijepog gledanja u proljeće, pad i zima. Također možete odgovarati bilo čemu što vam se sviđa iznutra, poput vrha tendera, usjeva, prsluk, itd. Sezona i prigoda - odijelo za proljeće i jesen. Ležerni, ured, rad, putovanja, ulica, trčanje, igranje lopte, ples, biciklizam, planinarenje, hodanje, vježbanje, dom, svakodnevno trošenje itd. Izgledate slatko i osjetite udobnost sa tenisicom i vrhunskim tkaninama : Kapuljač tkanine je lagana mekana i dobro elastična, koja pruža odličnu udobnost i toplinu. Meka ruka, topla, udobna i izdržljiva. Mekani fini pamuk udoban je za nošenje. Ovaj duksevi za tinejdžere imaju različite dizajne i tehnike, uključujući kapuljaču, crtanje, duge rukave - naša dukserica - Hoodie je ormar mora biti zatvoren sa stilskim Značajke poput kapuljača u boji, dugih rukava i kapuljača za crtanje. Ženske dukseve na klirensu. Ženske dukseve u prodaji.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Jesen zimske uštede

KM 8.98

Ženski džemper s dugim rukavima / majica s dugim rukavima / majica za dugih rukava : Ležerne setovi, labavi, ležerni habanje, elegantan i modni dizajn, duksev, poliester, poliestersk

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.