• Novo
Rodbina - ne mogu osjećati ništa nijedan čovjek nije ostrvo - vinil

Rodbina - ne mogu osjećati ništa nijedan čovjek nije ostrvo - vinil

Stupnjevi:
KM 6.58

Iznos
Tova je dostupna

Voćalna grupa u stilu iskušenja najpoznatija je po debitoru za mlaz od 1971. godine, ne dopustite mi da padnem, nevolja; Što je ujedno i titula kolekcije, koji se pušta u evidenciju teških lampica u 2009. godini, taj dokumentira njihov kompletan izlaz iz 1970-ih. Psihi-funk PIONEERS ponovno su se ugledali u 09 i bili su aktivni, turističkim svijetom i oslobađaju svoju prvu pravilnu električnu riječ u 2013. godini. Novi zapis, zbogom svijet za pad, početkom 2016. godine je elegija sorte, Budući da pokazuje konačna snimaka osnivača rodbine i vođa velečasne Gen West, koji su umrli u februaru 2015. godine u dobi od 78 godina usred rada na albumu. Njegovi vokali za potpis mogu se čuti na boku zajedno sa bratom Tommie West-om na vrhu sporog kotrljanja, donjeg teškog grove. B-boit pronalazi njihovo preuzimanje klasičnog kvota; nijedan čovjek nije ostrvo; sa proganjajućim gitarima i kombinacijom bas-la-Falsetto vokala ljubaznošću svog originalnog gitarista Charles Ray-a; Gypsyquot; Mitchell. Voćalna grupa u stilu najzanimljivije je za njihov debi za mladu iz 1971. godine "Ne dozvolite mi da padnem", što je ujedno i titula kolekcije, objavljene teškim laganim zapisima u 2009. godini, koji dokumentiraju izlaz iz 1970. godine . Psyp-Funk Pioneers ponovno su se ponovo uhvatili i bili su aktivni, a to su bili aktivni, i oslobađaju svoju prvu pravilnu električnu riječ u 2013. godini. Novi rekord, zbogom Svjetsko set za pad početkom 2016. godine je elegija vrsta , Budući da pokazuje konačna snimaka osnivača i vođe rodbine Velerešeni Gen West, koji su umrli u februaru u dobi od 78 godina usred rada na albumu. Njegovi vokali za potpis mogu se čuti na boku zajedno sa bratom Tommie West-om na vrhu sporog kotrljanja, donjeg teškog grove. B-strana pronalazi njihovu preuzmu klasika "Nijedan čovjek nije ostrvo" sa progoni gitarama i kombinaciji bas-la-Falsetto vokala ljubaznosti njihovog originalnog gitarista Charles Ray "Cipysy" Mitchell.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Masur - Hram - Vinil

KM 2.00

Masur je novo pokrenut projekat Jason Kohnena (exthethe Kilimanjaro Darkjazz Ansambl, ExThe Mount Fuji Doomjazz Corporation) pridružio se Dimitry ElDemerdashi (exPhurpa) i uvođenje Martina

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.